Volksverhuizing bij ‘De Verhulstjes’: “Roeimachine en 30 bikini’s mee”

TVDe Verhulstjes zijn er klaar voor: ze zijn gepakt en gezakt voor Saint-Tropez. Alle bagage in de auto krijgen, dat blijkt echter geen sinecure.  “We zijn precies een volksverhuizing aan het doen”, aldus Gert Verhulst.

3 reacties

 • Nicole Cousens

  3 maanden geleden
  ik ben fan van gans de familie !!
 • Vera Franck

  3 maanden geleden
  Het gaat jullie goed daar . Je kan daar een samson uit de grond stampen . Ahaha
 • johan vankeirs

  3 maanden geleden
  Wij wensen Gert en zijn familie veel succes met zijn programma,hopelijk toont hij ook de mooie plaatsjes die in St Tropez te vinden zijn en er zijn er veel!
 1. Jules Hanot schrijft een brief aan Gunther Levi (45): “Er is nog veel leven na Familie”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jules Hanot schrijft een brief aan Gunther Levi (45): “Er is nog veel leven na Familie”

  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week wil hij acteur en Romeo-zanger Gunther Levi (45), die onverwacht na 22 jaar zijn ontslag kreeg als Peter Vandenbossche in ‘Familie’, een hart onder de riem steken. “Als de dag van gisteren herinner ik me hoe jij als opvolger van ‘Peter de Eerste’, Eric Goossens, op wonderlijke wijze opstond uit de doden.”
 2. Bedenker ‘Squid Game’ blikt terug op de opnames: "In Korea is een geweer een heel onrealistisch wapen"
  TV

  Bedenker ‘Squid Game’ blikt terug op de opnames: "In Korea is een geweer een heel onrealis­tisch wapen"

  Het hoeft niet meer gezegd: de Zuid-Koreaanse reeks ‘Squid Game' is dé revelatie van 2021. Een project dat al in 2008 het levenslicht zag, vertelt schrijver/regisseur Hwang Dong-hyuk (50) nu in een interview met The Hollywood Reporter. Hij gaat in het interview ook dieper in op de gewelddadige scènes en welk spelletje het moeilijkste was om te verfilmen. “Het moést goed gaan.”