Volksverhuizing bij ‘De Verhulstjes’: “Roeimachine en 30 bikini’s mee”

TVDe Verhulstjes zijn er klaar voor: ze zijn gepakt en gezakt voor Saint-Tropez. Alle bagage in de auto krijgen, dat blijkt echter geen sinecure.  “We zijn precies een volksverhuizing aan het doen”, aldus Gert Verhulst.

3 reacties

 • Nicole Cousens

  3 maanden geleden
  ik ben fan van gans de familie !!
 • Vera Franck

  3 maanden geleden
  Het gaat jullie goed daar . Je kan daar een samson uit de grond stampen . Ahaha
 • johan vankeirs

  3 maanden geleden
  Wij wensen Gert en zijn familie veel succes met zijn programma,hopelijk toont hij ook de mooie plaatsjes die in St Tropez te vinden zijn en er zijn er veel!
 1. RECENSIE. ‘De Kraak’: “Gene Bervoets beschikt dan wel over het nodige charisma, El Professor is hij nu ook weer niet”
  TV

  RECENSIE. ‘De Kraak’: “Gene Bervoets beschikt dan wel over het nodige charisma, El Professor is hij nu ook weer niet”

  Gene Bervoets die de grootste bankroof ooit wil plegen? Jawel, da’s de verhaallijn van de nieuwe Streamz-reeks ‘De Kraak’. De acteur kruipt in de huid van de gewiekste bendeleider Alidor Van Praet, die graag zo’n 350 miljoen euro rijker wil worden. Een flauw afkooksel van ‘La casa de papel’ en ‘Ocean’s Eleven’ of straffe Vlaamse fictie? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.