Het nieuwe seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ draait op volle toeren.
Volledig scherm
Het nieuwe seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ draait op volle toeren. © VTM

Vliegende Bompa’s doen monden openvallen en de tweede Golden Buzzer is een feit: dit was ‘Belgium’s Got Talent’

TVWie wordt dit jaar de winnaar van ‘Belgium’s Got Talent’? Het nieuwe seizoen van Vlaanderens populairste talentenjacht draait op volle toeren. De tweede aflevering was weer een verwenning voor de ogen én oren: niet alleen kwamen er opvallend veel dansers hun kans wagen met spectaculaire acts, ook werd de tweede Golden Buzzer van het seizoen uitgedeeld. Wie was dit keer de gelukkige?

7 reacties

 • michel vandewiele

  3 maanden geleden
  Er logen wel wat beperkingen gesteld worden, te jonge kinderen, die horen thuis op ketnet en madammekes met een hondje aub zeg.
 • Peggie Van Audenhove

  3 maanden geleden
  Vliegende Bompa's viel mij meteen op dat het gewoon jonge gasten zijn met rubberen masker op. Ik persoonlijk vond het heel flauw en begon al na 20 seconden te vervelen. De Dragqueen werd terecht door Bart & co afgekeurd want zal ws wel supergoed kunnen playbacken maar kon helaas niet zingen. En in de dans-acts mag ook wel eens gesnoeid worden want het zijn er teveel. De dame uit Schoten mw Van Noten vond ik dan weer hilarisch en steengoed. Die dame verdient een eigen podium, she made my day!
 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  wat die (toch zeer getalenteerde) Bart Peeters daar z'n broek zit te verslijten - toch niet voor de centen mag ik hopen ? - is mij toch een groot raadsel ... NONKELJEAN
 • Ward Verstegen

  3 maanden geleden
  Slechtste editie tot nu toe met dank aan de overenthousiaste jury die zelfs verf zien drogen - let op m’n woorden - het summum van entertainment zal vinden. Manmanman.
 • André Van der Poorten

  3 maanden geleden
  Sommige nummers zijn goed tot top , hangt af van ieders smaak.Maar wat een commentaren die juryleden soms uitbraken ,,,,amaai .