Vlaming Chris Umé grijpt naast de overwinning in ‘America’s Got Talent’: “Terry Crews gaf ons wel meteen zijn nummer”

TVJammer maar helaas: afgelopen nacht eindigde Limburger Chris Umé met zijn deepfake-technieken op een vierde plaats tijdens de finale van ‘America’s Got Talent’. Dansgroep The Mayyas ging met de overwinning aan de haal. Maar Umé treurt niet.“We gaan er gewoon een feestje van maken, want ten slotte stonden we toch op het grootste podium ter wereld”, klinkt het enthousiast.

20 reacties

 • Rita DE WIT

  3 maanden geleden
  Dikke proficiat om mijn jeugdheld Elvis zo in de picture te zetten. Jullie hadden als eerste moeten eindigen; maar dit waarmaken in Amerika is al een overwinning op zich, want wat hebben jullie monden doen openvallen van verbazing !!!! Ben er zeker van dat jullie nog een mooie toekomst te wachten staat. Respect en veel succes.
 • Goossens Andre

  3 maanden geleden
  Proficiat Chris Ume en team de wereld zal nog van jullie horen .een Elvis fan .
 • Carmen De Gussem

  3 maanden geleden
  Proficiat,proficiat ,proficiat. natuurlijk hebben de Amerikanen hun landgenoten voor getrokken; niet winnen is beter ,denk aan Adam Lambert die pas 2 de werd omdat hij de week voor Amerika moest stemmen zei dat hij gay was. De Queens hebben wel hem en niet nr.1 opgevist en van nr. 1 hoor je niet meer en Adam is een wereldster! Iets origineel wat Cris en zijn team brengen kan niet anders dan succes hebben!
 • Mick Huijs

  3 maanden geleden
  Dat hele programma is toch een grote doorgestoken kaart!! Toen deze groep op auditie kwam en ze vertelden dat ze uit Libanon kwamen en het leven mooi maar moeilijk was, wist je al die gaan winnen om een middelvinger te tonen naar de regering in deze landen. De onzinnige opmerking van Cowell dat dit de beste groep was in jaren zegt ie zowat elke keer tegen een dansgroep. En dit was echt niet de beste groep ooit. Het maakt nogal iets uit waar je vandaan komt. Hypocriet.
 • Nicole Lambrechts

  3 maanden geleden
  Proficiat !
 1. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”
  Play
  TV

  KIJK. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”

  Een gezellige apéro en je hartslag. Het heeft voor mensen met misofonie (overgevoeligheid voor specifieke geluiden zoals bijvoorbeeld eetgeluiden) een duidelijk verband. Kraak-, slik- en slurpgeluiden garanderen vaak een verhoogde hartslag. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA, zoals bij Shania Gooris (22). Frances Lefebure (34) neemt in ‘Ons DNA’ de proef op de som en nodigt haar uit voor een ietwat vreemde aperitief. “Wat al deze hapjes gemeen hebben, is dat ze heel veel lawaai maken als je ze opeet”, vertelt ze, zoals je kan zien in het fragment hierboven. “Tijdens het aperitief doe ik mijn uiterste best om te slurpen, smakken en alles goed te laten kraken tussen mijn tanden.”
 2. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  24

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.
 1. RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmatige keuzes maken”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmati­ge keuzes maken”

  Michiel Huisman die naast Luke Evans schittert in een tv-serie gemaakt door de Oscarwinnende pen achter ‘The Hurt Locker’ en ‘Zero Dark Thirty’: dat ruikt verdacht veel naar prestige-tv. Maar of deze nieuwste brok suspense op Apple TV+ over gijzelende drugskartels ook genoeg ‘poeier’ heeft om u in extase te brengen? Of toch tien afleveringen lang z’n kruit verschiet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  22

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.