Vlaming Chris Umé grijpt naast de overwinning in ‘America’s Got Talent’: “Terry Crews gaf ons wel meteen zijn nummer”

TVJammer maar helaas: afgelopen nacht eindigde Limburger Chris Umé met zijn deepfake-technieken op een vierde plaats tijdens de finale van ‘America’s Got Talent’. Dansgroep The Mayyas ging met de overwinning aan de haal. Maar Umé treurt niet.“We gaan er gewoon een feestje van maken, want ten slotte stonden we toch op het grootste podium ter wereld”, klinkt het enthousiast.

20 reacties

 • Rita DE WIT

  5 maanden geleden
  Dikke proficiat om mijn jeugdheld Elvis zo in de picture te zetten. Jullie hadden als eerste moeten eindigen; maar dit waarmaken in Amerika is al een overwinning op zich, want wat hebben jullie monden doen openvallen van verbazing !!!! Ben er zeker van dat jullie nog een mooie toekomst te wachten staat. Respect en veel succes.
 • Goossens Andre

  5 maanden geleden
  Proficiat Chris Ume en team de wereld zal nog van jullie horen .een Elvis fan .
 • Carmen De Gussem

  5 maanden geleden
  Proficiat,proficiat ,proficiat. natuurlijk hebben de Amerikanen hun landgenoten voor getrokken; niet winnen is beter ,denk aan Adam Lambert die pas 2 de werd omdat hij de week voor Amerika moest stemmen zei dat hij gay was. De Queens hebben wel hem en niet nr.1 opgevist en van nr. 1 hoor je niet meer en Adam is een wereldster! Iets origineel wat Cris en zijn team brengen kan niet anders dan succes hebben!
 • Mick Huijs

  5 maanden geleden
  Dat hele programma is toch een grote doorgestoken kaart!! Toen deze groep op auditie kwam en ze vertelden dat ze uit Libanon kwamen en het leven mooi maar moeilijk was, wist je al die gaan winnen om een middelvinger te tonen naar de regering in deze landen. De onzinnige opmerking van Cowell dat dit de beste groep was in jaren zegt ie zowat elke keer tegen een dansgroep. En dit was echt niet de beste groep ooit. Het maakt nogal iets uit waar je vandaan komt. Hypocriet.
 • Nicole Lambrechts

  5 maanden geleden
  Proficiat !
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. VRT lost eerste beelden van ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen euro per aflevering
  TV

  VRT lost eerste beelden van ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen euro per aflevering

  ‘Arcadia’ verschijnt pas vanaf 19 maart op de buis, maar enkele gelukkigen kunnen de eerste afleveringen van de reeks vanavond al in primeur bekijken op het Filmfestival Oostende. De gloednieuwe Eén-reeks is met een totaal van één miljoen euro per aflevering een van de duurste reeksen ooit gemaakt in Vlaanderen en speelt zich af in een fictieve nabije toekomst. Bekijk hierboven alvast de eerste beelden.