Natalia
Volledig scherm
Natalia © Play4

Vlaamse nachtegalen Natalia en Helmut Lotti nemen het tegen elkaar op in 'De Container Cup’

TVTwee Vlaamse nachtegalen vanavond in 'De Container Cup'. Dat is toch hoe presentator Pedro Elias het duel tussen Helmut Lotti (51) en Natalia (40) vanavond aankondigt. De twee verklaren flink getraind te hebben voor hun passage in het programma, maar vooral een zingende Lotti valt op.

 1. Belangrijke ‘The Simpsons’-schrijver geeft zeldzaam interview: “Het was plezanter toen er nog geen sprake was van cancel culture”
  TV
  8

  Belangrij­ke ‘The Simpsons’-schrij­ver geeft zeldzaam interview: “Het was plezanter toen er nog geen sprake was van cancel culture”

  ‘The Simpsons’-schrijver John Swartzwelder (72) heeft voor het eerst in jaren een interview gegeven over zijn werk bij de alom bekende animatiereeks. De man werkte tussen 1989 en 2003 bij Fox, en is verantwoordelijk voor een paar van de beroemdste afleveringen van de show. “In die tijd mochten we nog gewoon doen waar we zin in hadden. Het moest allemaal niet politiek correct zijn.”
 2. Jana uit ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ ruimt mestputten: “Er zijn niet veel vrouwen die met hun handen in de stront willen zitten”
  Play
  TV

  Jana uit ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ ruimt mestputten: “Er zijn niet veel vrouwen die met hun handen in de stront willen zitten”

  ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ volgt elke week verschillende landgenoten die als professionele schoonmakers werken. Waar anderen geen begin zien, schieten zij in actie. Ook al maken ze vaak de meest hallucinante situaties mee. Jana is nog maar negentien jaar en heeft sinds kort een nieuwe job. Ze moet er haar handen voor vuil maken, maar daar zit ze helemaal niet mee in. Integendeel zelfs.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand