Streamz
Volledig scherm
PREMIUM
© Streamz

Vlaamse Manon zit in nieuwe seizoen ‘Love Island’: “Mijn ouders waren opgelucht dat het niet ‘Temptation’ was”

TVDrie honden, drie paarden, vier ­kippen en een heleboel vissen. Het is een echte beestenboel thuis bij de Vlaamse Manon. Het enige knuffeldier dat ze nog mist, is de liefde van haar leven. Daarom gaat de 23-jarige ­studente communicatiewetenschappen vanaf maandag in ‘Love Island’ - te zien op Streamz - op zoek naar haar prince charming. Hoe zag haar parcours er tot nu uit? En waar hoopt ze op? “Een man die uren voor de spiegel staat? Nee, dank u”, vertelt ze aan TV Familie. 

3 reacties

 • jos segers

  5 maanden geleden
  Zeer mooi meisje die ze maar te kiezen heeft en toch meedoen aan zo een programma. Daar zit toch meer achter denk ik.
 • Luc Hermans

  5 maanden geleden
  Temptation of love island allemaal hetzelfde, liefde gaat men er niet vinden, alleen six packs die maar op één ding uit zijn. Of nepvrouwen die beroemd willen worden.
 • Ives Ameel

  5 maanden geleden
  mooi meisje.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.