Callboys
Volledig scherm
Callboys © VIER

Vlaamse fictiereeksen trekken meer kijkers dan ooit, maar dan wel niet live

TVMet 'Geub', 'Grenslanders', 'Callboys' en 'Gina & Chantal' gooien Eén, VIER en VTM bij de start van het najaar weer flink wat eigen fictiereeksen op het scherm. Met matig succes, zo lijkt het op het eerste gezicht, want live worden er geen potten gebroken. En tóch scoren de fictiereeksen prima, met dank aan uitgestelde kijkers.

15 reacties

 • Luc Desmet

  1 jaar geleden
  Callboys is echt niet meer goed.
 • Ludwig Vanden Boer

  1 jaar geleden
  Kan men de reclameblokken niet veel meer beperken tot voor en na het programma en bij lange programma's om het uur en af en toe een banner vertonen bovenaan het scherm?
 • Rik Duyvejonck

  1 jaar geleden
  Is soms niet kijkbaar met die reclame tussendoor! Beter in nederland reclame voor en na een programma! Als je naar familie kijkt na 5 min bijna 10 min reclame. Daarom kijk alleen nog uitgesteld naar sommige programmas!
 • Ben Vandevenne

  1 jaar geleden
  De onderbrekingen voor reclame komen ons gewoon de strot uit. Na het nieuws is het bij ons of Netflix of iets opgenomen maar live kijken, nee dank je? Gewoon te frustrerend.
 • Melanie Degucht

  1 jaar geleden
  Sobek Wessels, groot gelijk, om nog niet te spreken over het onnodig verbruik van elektriciteit en de slijtage van uw TV. De helft van de tv avond is inderdaad reklame.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen