Simon Cowell en Chris Umé in 'America's Got Talent'
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Cowell en Chris Umé in 'America's Got Talent' © Screenshot NBC

Vlaamse Chris Umé verovert finaleplek in ‘America’s Got Talent’: “Bizar met wie je hier plots een praatje kan slaan”

tv“De beste act die ik ooit zag”, aldus een stomverbaasde Simon Cowell. Chris Umé (33) uit het Limburgse Paal houdt het gevreesde jurylid én tv-kijkend Amerika compleet in de ban met zijn deepfake video’s in ‘America’s Got Talent’. En sinds vannacht is duidelijk dat hij met z’n act Metaphysic doorstoot naar de finale van één van de grootste Amerikaanse tv-programma’s. Al ging dat niet zonder slag of stoot. “Drie dagen geleden ontplofte onze server nog.”

3 reacties

 • Dick DECOCK

  3 maanden geleden
  Dit kan het einde betekenen voor veel te vet betaalde filmsterren, top.
 • pierre samaey

  3 maanden geleden
  Got talent hallo heeft niets met talent te maken is een proffesionneel bedrijf die zo gratis reclame krijgt. Als je een groot huis in beverly hills kan betrekken en feestje geven met filmsterren ea ben je prof maar geen talent meer.
 • Anita Sijs

  3 maanden geleden
  Schitterende prestatie. Ik heb ervan genoten. TOP TOP TOP . Succes in de finale. Jullie verdienen dit.
 1. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.