Viktor Verhulst
Volledig scherm
Viktor Verhulst © Jan De Meuleneir/Photo News

Viktor Verhulst duikt op in Nederlands programma van Paul De Leeuw

TVViktor Verhulst laat de tv-wereld niet achter zich na ‘Love Island’. Binnenkort is hij te zien in ‘Ranking The Stars’, een Nederlands spelprogramma van Paul De Leeuw.

0 reacties

 1. Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-prequel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag
  Play
  TV

  Netflix lost eerste beelden ‘Bridgerton’-pre­quel: Queen Charlotte zoals je haar nog nooit zag

  ‘Bridgerton’-fans zullen in de spin-off serie ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ eindelijk wat meer te weten komen over, zoals de titel al verklapt, Queen Charlotte. Tijdens het Tudum-event onthulde Netflix de eerste beelden, waarin te zien is hoe de kennismaking tussen Charlotte en koning George III verliep. “Help me over deze muur te klimmen, zodat ik niet met hem moet trouwen", aldus de rebelse (toekomstige) koningin.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.