'Viktors Grote Ruiltocht'
Volledig scherm
'Viktors Grote Ruiltocht' © SBS

Viktor herenigd met Nischie na zware operatie: “Ze is content je te zien”

TVNischie, de asielhond die samen met Viktor Verhulst (27) op pad gaat voor ‘Viktors Grote Ruiltocht’, moest geopereerd worden. Ondertussen gaat alles weer goed met het beestje en mag hij terug mee op pad met Viktor.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweederangspersonage dan u denkt”
  Play
  TV

  RECENSIE. ‘Hawkeye’: “Er zit meer in een tweede­rangs­per­so­na­ge dan u denkt”

  Thor is een god, Iron Man is een miljardair en Hawkeye (…), wel, hij heeft een pijl en boog. Het internet produceerde al bakken vol memes die de draak steken met de ietwat saaie superheld zonder superkrachten. Kan Disney+ erin slagen om van een personage dat van nature niet genoeg star power bezit om een filmpubliek te lokken, de nieuwste tv-hit te maken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.