Na het boek, is nu ook een nieuwe film rond 'The Hunger Games' is onderweg.
Volledig scherm
Na het boek, is nu ook een nieuwe film rond 'The Hunger Games' is onderweg. © HLN

Vijfde film in ‘Hunger Games’-reeks krijgt groen licht

TVFilmstudio Lionsgate heeft officieel groen licht gegeven voor de komst van een vijfde film in de ‘Hunger Games’-reeks. De nieuwe film is gebaseerd op het nog te verschijnen boek ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ en wordt net als de voorgangers weer geregisseerd door Francis Lawrence (49), meldt The Wrap.

0 reacties

 1. Nieuw ‘The Hunger Games’-boek verschijnt in mei volgend jaar, en men staat te springen voor de filmrechten
  Literatuur

  Nieuw ‘The Hunger Ga­mes’-boek verschijnt in mei volgend jaar, en men staat te springen voor de filmrech­ten

  Het nieuwe boek van Suzanne Collins heeft officieel een titel en een cover. ‘The Ballad Of Songbirds And Snakes’ gaat deel uitmaken van het ‘The Hunger Games’-universum. Het is echter geen vervolgverhaal op de avonturen van Katniss Everdeen, die in de gelijknamige film gespeeld werd door Jennifer Lawrence. Wel gaat het om een prequel die zal onthullen hoe de Hongerspelen zijn ontstaan in de eerste plaats.
 2. Maak kennis met Groot Licht uit ‘The Masked Singer’: “Als ik me-time nodig heb, kijk ik naar ‘Toy Story’”
  PREMIUM
  TV

  Maak kennis met Groot Licht uit ‘The Masked Singer’: “Als ik me-time nodig heb, kijk ik naar ‘Toy Story’”

  Nog drie nachtjes slapen en dan begint het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ op VTM. Een van de opvallendste kandidaten? Groot Licht. In Dag Allemaal geeft het lichtgevende figuurtje een exclusief interview. Speurneuzen kunnen in dit gesprek alvast enkele tips over z’n identiteit ontwaren. “Ik vind het fantastisch om eens buiten de muren van mijn laboratorium te treden”, klinkt het bijvoorbeeld mysterieus. Maar wie is Groot Licht? Dag Allemaal doet alvast een gok. “Denk ‘Nobel’ even weg, en dan blijft ‘prijzen’ over.”
 1. “Door de liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is”: Ruth Beeckmans presenteert ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24 u’
  PREMIUM
  TV

  “Door de liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is”: Ruth Beeckmans presen­teert ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24 u’

  Onder het mom van een tv-reisje over hotelbeoordelingen, lokte Jen (33) zijn vriendin Meryl (33) naar een tropisch strand in Senegal. Daar vroeg hij haar ten huwelijk én trouwden ze in het bijzijn van familie en vrienden. “Even had ik stress over de jurk, die ging ik toch wel kunnen kiezen?” Ook voor presentatrice Ruth Beeckmans (40) was het even bang afwachten voor de opnames, zegt ze. Ze moest in april vorig jaar namelijk plots afscheid nemen van haar echtgenoot, dan een programma vol liefde presenteren is allesbehalve evident. “Maar net door die liefde zelf verloren te hebben, weet ik hoe belangrijk ze is.”