Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIER wil 70ste verjaardag Jacques Vermeire groots vieren

TVJacques Vermeire, Vlaanderens grootste smoelentrekker aller tijden, viert op 27 mei zijn zeventigste verjaardag. Een heuglijke gebeurtenis die, gezien alle mogelijke varianten van de coronapandemie en de toch al lichte risicoleeftijd van de jarige, wellicht niet met massa's volk gevierd zal kunnen worden.

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. Jacques Vermeire interviewt zijn dochter, rijzende ster Julie: “Zij krijgt nu de kansen waar ik 39 jaar op moest wachten”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jacques Vermeire interviewt zijn dochter, rijzende ster Julie: “Zij krijgt nu de kansen waar ik 39 jaar op moest wachten”

  Als alles goed gaat, zal Julie Vermeire (22) dit jaar haar eerste eigen stappen op tv zetten. Op de voorste rij om haar te steunen zit papa Jacques (69). Een meer ervaren gids kon ze zich niet dromen, nu hij zelf in de herfst van zijn carrière is aanbeland. Hij kent de glamour én de valkuilen van een leven in de spotlights. Of Julie er klaar voor is, dat vraagt hij haar zelf in dit unieke interview. “Mijn dochter en ik, wij zijn echte vrienden”, klinkt het ontroerd.
 2. ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”
  PREMIUM
  TV

  ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”

  Een naakte tijdreiziger met gebeeldhouwde bips tuimelt dezer dagen door uw beeld. In ‘The Time Traveler’s Wife’ op Streamz krijgt de gelijknamige film uit 2009 een HBO-makeover in de vorm van een zesdelige miniserie. Of dit ko(s)mische liefdesdrama over een vrouw die getrouwd is met een man die oncontroleerbaar door de tijd valt en daarbij telkens een hoopje kleren op de grond achterlaat, ook iets is waar u uw tijd aan moet besteden? Evelien Delgouffe zoekt het voor u in onze ‘Kijkgids’ uit.