Sinterklaas komt ook dit jaar!
Volledig scherm
Sinterklaas komt ook dit jaar! © Ketnet

Videoboodschap van Sinterklaas: “Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan”

TVHet is een bijzonder jaar en ook voor Sinterklaas is het even wennen dat de Intrede er dit jaar anders zal uitzien. Daarom stuurt hij een videoboodschap vanuit Spanje om de kleine kijkers en hun ouders gerust te stellen: op 14 november zal te zien zijn hoe hij zijn intrede maakt in Antwerpen. De kinderen kunnen veilig van thuis uit volgen hoe de Sint en zijn entourage voet aan wal zetten omstreeks 14 uur op Ketnet en Eén.

19 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Zonder zwarte piet helaas en waarom heeft de hoed van Sinter-Klaas geen kruis meer ?We kunnen het raden helaas !We zouden bepaalde mensen kunnen kwetsen blijkbaar ...Triestig en zielig 
 • Hilde Errens

  1 jaar geleden
  Zonder zwarte piet is het niet zo leuk meer.
 • Kathy Boens

  1 jaar geleden
  Waarom 3 dagen na Sint Maarten.... Zouden ze dan niet 1 maal kunnen spreken van De Sint om zo alle kinderen te plezieren?
 • Andy De winter

  1 jaar geleden
  Hopelijk de Sint met de echte zwarte piet en niet een piep met zebra vlekken.
 • Stijn Verschelden

  1 jaar geleden
  Zonder ZWARTE Piet is hier niets leuks meer aan! Elke andere Piet is meteen herkenbaar en doet afbreuk aan het magische!
 1. Bedenker ‘Squid Game’ blikt terug op de opnames: "In Korea is een geweer een heel onrealistisch wapen"
  TV

  Bedenker ‘Squid Game’ blikt terug op de opnames: "In Korea is een geweer een heel onrealis­tisch wapen"

  Het hoeft niet meer gezegd: de Zuid-Koreaanse reeks ‘Squid Game' is dé revelatie van 2021. Een project dat al in 2008 het levenslicht zag, vertelt schrijver/regisseur Hwang Dong-hyuk (50) nu in een interview met The Hollywood Reporter. Hij gaat in het interview ook dieper in op de gewelddadige scènes en welk spelletje het moeilijkste was om te verfilmen. “Het moést goed gaan.”
 2. Jules Hanot schrijft een brief aan Gunther Levi (45): “Er is nog veel leven na Familie”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jules Hanot schrijft een brief aan Gunther Levi (45): “Er is nog veel leven na Familie”

  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week wil hij acteur en Romeo-zanger Gunther Levi (45), die onverwacht na 22 jaar zijn ontslag kreeg als Peter Vandenbossche in ‘Familie’, een hart onder de riem steken. “Als de dag van gisteren herinner ik me hoe jij als opvolger van ‘Peter de Eerste’, Eric Goossens, op wonderlijke wijze opstond uit de doden.”