VIDEO. Verstopt achter het grote scherm: Arno en Gerben testen de security van Kinepolis in ‘Security Checkers’

TVIn een nieuwe ‘Security Checkers’ proberen Gerben en Arno de beveiliging van een Kinepolis-vestiging te omzeilen. Het duo verschuilt zich achter de schermen van het bioscoopcomplex en probeert zo een cinemazaal binnen te dringen om te gamen op groot scherm. “We moeten vooral heel lang wachten”, aldus de vrienden. Slagen ze in hun opzet? 

0 reacties

 1. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)
  TV
  1

  Warner Bros Discovery gaat streaming­dien­sten HBO Max en discovery+ samenvoe­gen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)

  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.
 2. Durven de BV’s een piercing laten zetten? “Hoe ga ik dit thuis uitleggen?”
  Play
  TV
  2

  Durven de BV’s een piercing laten zetten? “Hoe ga ik dit thuis uitleggen?”

  In het VTM-programma ‘Waarheid, durven of doen’ staan de BV’s vanavond voor een waar dilemma. ‘Huis gemaakt’-jurylid Hadisa Suleyman (33), radiopresentator Tom De Cock (38), topchef Wout Bru (53) en stand-upcomedian Amelie Albrecht (29) gaan allemaal voluit voor de winst. Maar er wacht hen nog één uitdaging. Durven ze een piercing te laten zetten? “Ik heb iets tegen naalden. Ik had al schrik bij die vaccins", vertelt Amelie.