Jana en Christiaan
Volledig scherm
Jana en Christiaan © VTM

Verwarring bij Christiaan nadat Jana een “ruigere man” in bed wil: “Moet ik haar pyjama kapot trekken ofzo?”

TVHet klikt, maar tussen de lakens is het nog zoeken. Nadat Jana (29) en Christiaan (28) eerder hun eerste avontuurtje beleefden, wordt duidelijk dat ze daar heel verschillende dingen van verwachten. “Ik zoek een ruige man in bed”, aldus Jana, die haar man doet twijfelen aan zichzelf. “Te mager, te rustig, niet speels genoeg... Het is confronterend.” Tegelijkertijd beleefde ook Florence een moeilijk moment over haar uiterlijk.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 3. BINNENKIJKEN. Op de set van hitserie ‘The White Lotus’: 900 euro per nacht voor mediterrane pracht en praal
  PREMIUM
  TV

  BINNENKIJ­KEN. Op de set van hitserie ‘The White Lotus’: 900 euro per nacht voor mediterra­ne pracht en praal

  De felgesmaakte tv-serie ‘The White Lotus’ is overal. Het eerste seizoen is te bekijken op Play4, het tweede op Streamz. De idyllische landschappen van Sicilië doen wegdromen, de pracht en praal van de luxueuze hotels doet watertanden. Benieuwd welke filmlocaties je zelf kan gaan bezoeken? We zetten het voor je op een rijtje. “De Hollywood-vibes waren én zijn hier nooit veraf.”
 1. ‘Blind getrouwd’-experten over het taboe rond seks bij de kandidaten: “Eerst ‘jaja’ en dan pas ‘boemboem’, dat is óók sexy”
  PREMIUM
  TV

  ‘Blind ge­trouwd’-experten over het taboe rond seks bij de kandidaten: “Eerst ‘jaja’ en dan pas ‘boemboem’, dat is óók sexy”

  Voor het eerst dit seizoen heeft een ‘Blind getrouwd’-koppel seks gehad. Christiaan en Jana zetten de volgende stap in hun relatie, en dat op aanraden van seksuoloog Wim Slabbinck, een van de experten en matchmakers in het programma. Samen met collega’s Sarah Hertens en Filip Geelen vertelt hij waarom seks voor de koppels zo’n grote stap is. Het trio reageert ook op de kritiek over het gebrek aan diversiteit in het programma, deelt het geheim van de perfecte match en geeft een inkijk in hun eigen liefdesleven. “Mensen schrikken dikwijls omdat ik als relatietherapeut een scheiding achter de rug heb.”
 2. Jana en Christiaan beleefden eerste avontuur tussen de lakens: “Eens je van de vrucht geproefd hebt, wil je meer”
  tv

  Jana en Christiaan beleefden eerste avontuur tussen de lakens: “Eens je van de vrucht geproefd hebt, wil je meer”

  (Spoiler alert!) ‘’t Is gebeurd!’, zou Erik Van Looy zeggen. De vier trefwoorden bij Jana en Christiaan in ‘Blind getrouwd’: ‘vrucht’, ‘geproefd’, ‘lotto’ en ‘winnen’. Een feestje voor Christiaan, al stelde het duo even later hun relatie ook in vraag. Tegelijkertijd gaat het bij Joren en Lien van kwaad naar erger en beginnen ‘slakjes’ Florence en Jiri zowaar voorzichtig te flirten.