Aangeboden door TV
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Familie
Volledig scherm
Familie © Medialaan

Verrassing van formaat: deze actrice verlaat 'Familie'

TVIni Massez (42) verlaat 'Familie'. Eind 2016 maakte de actrice haar opwachting in de soap als Viv, een vriendin van Linda (Hilde Van Wesepoel). Maar hoewel haar rol in eerste instantie tijdelijk was, groeide Viv al snel uit tot een geliefd personage. Nu verlaat ze de soap. Haar laatste opname is inmiddels al ingeblikt, weet TV Familie.

23 reacties

 • jarne driege

  5 jaar geleden
  Het nieuws zal de kijkers verrassen hoe ze er uit gaat, ik denk het niet ,familie is zo voorspelbaar , ze hebben al veel kijkers verloren ! Zeer jammer
 • Lins Wiame

  5 jaar geleden
  Jammer,zag haar graag acteren in familie
 • maria van osselaer

  5 jaar geleden
  ik kijk nooit naar familie krijg zeuwen van moeder Anna.
 • Carolien Bellis

  5 jaar geleden
  Nog maar een goeike minder... wie is volgende...
 • frieda schaut

  5 jaar geleden
  zouden ze niet beter de serie afvoeren?want met al die veranderingen van acteurs trekt het wel op niets meer, de beste acteurs en actrices worden afgeschreven!!
 1. STREAMINGTIPS. Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’
  TV

  STREAMING­TIPS. Korte come­dysprin­tjes voor de fans van ‘Dansaert­vla­min­gen’

  Hebt u al kennis gemaakt met de latte macchiato slurpende, cultuurminnende, koersvelo rijdende millennials van ‘Dansaertvlamingen’ op Streamz? Dan hebt u misschien niet alleen de smaak van natuurwijn te pakken, maar bent u net als de Meerwaardezoeker mogelijk ook op zoek naar meer... van hetzelfde. Prestigereeksen allemaal goed en wel, maar soms kunnen korte, luchtige en knapperige sketches nu eenmaal beter die tv-jeuk temperen. Een overzicht!
 2. “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël
  Showbits
  15

  “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël

  Vorige week zagen we in ‘Boer zkt vrouw’ hoe presentatrice Dina Tersago moest ingrijpen op het erf van boer Raphaël. De sterke connectie tussen hem en kandidaat Jasha zorgden bij de andere twee dames voor jaloezie. Tijdens een confrontatie bij de caravan, ontaarde het gesprek snel in een heftige ruzie. Een situatie die elke boer zou kunnen overkomen, of heeft boer Raphaël het verkeerd aangepakt? Showbits-reporter Senne sprak met ex-kandidaten Kim en William om te vragen hoe je ‘Boer zkt vrouw’ het best aanpakt.