De vijf potentiële nieuwe bewoners bij Big Brother
Volledig scherm
De vijf potentiële nieuwe bewoners bij Big Brother © RV

Verrassing bij ‘Big Brother’: kijkers mogen ook nieuwe bewoner kiezen

TVDe voorbije weken stonden de liveshows steevast garant voor heel wat stress bij de genomineerde kandidaten, maar deze week pakt ‘Big Brother’ het anders aan. Na de onverwachte exit van Nederlanders Danielle (40), Nathalie (23) en Jowi (25) zullen immers drie nieuwe kandidaten het huis betreden. 

1 reactie

 • Marc Van Melkebeke

  7 maanden geleden
  Big brother, Wil je aub thomas eens op het matje roepen Doet niet anders dan de hollanders op te stoken Voor de volgende nominaties
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.