Julia en Celester stonden met niemand minder dan James Blunt op het podium.
Volledig scherm
Julia en Celester stonden met niemand minder dan James Blunt op het podium. © Thomas Geuens

Verrassende trio’s en het afscheid van de topfavoriete van Ingeborg: dit was de kwartfinale van ‘K2 zoekt K3'

TVEn toen waren ze nog met zes - vier meisjes en twee jongens. Julia, Celester, Amy, Diede, Remi en Luca zijn nog in de running om het nieuwe K3'tje te worden. Manou en topfavoriete Kato moesten in de derde studioshow het onderspit delven. De deelnemers stonden daarin voor het eerst als trio op het podium en kregen het gezelschap van onder meer Metejoor, Milow, Jaap Reesema en niemand minder dan James Blunt. In dit artikel zetten we alle optredens en hoogtepunten nog eens op een rijtje.

21 reacties

 • Maria Scheuts

  1 jaar geleden
  Om commerciële reden zal het iemand uit NL worden, doorgestoken kaart.
 • Brigitte Buntinx

  1 jaar geleden
  Diede is de meest geschikte met veruit de mooiste stem, vanaf de audities. Het draait nog altijd om zingen i.p.v. 'samen in een auto te vertoeven'. Waarom is anders de muziek van het trio zo populair? Trouwens, Diede zou een grote zus kunnen zijn voor het hele jonge publiek. Zij is een echte 'cuty pie' ...
 • Dries Decuypere

  1 jaar geleden
  Nederlands of Vlaams, wat maakt het uit. Diede is veruit de beste en past perfect. Wat doet Amùy nog in die show, in de kwartfinale al even vals als Kato en toch door. Remi zat er tenminste niet naast qua zang.
 • Udo Jansens

  1 jaar geleden
  De beslissing van Hanne en Marte of moeten we zeggen de ingefluisterde beslissing van Gert om Remi terug te halen? Hoe het ook zei, de geloofwaardigheid neemt een flinke deuk. Hoe kan je nu iemand die zo een ervaring heeft en het dan zo slecht doet terughalen? Dit is een slag in het gezicht van allen die nog overblijven en de andere afvallers. Als je dus op de commentaar van k2 verdergaat moet je alleen maar tof zijn als persoon om hun nieuwe gezel te worden.
 • Willy Van Cleemput

  1 jaar geleden
  Hoeveel Vlaamse ? Hoeveel Nederlandse ? Dus zeker een …….?