Fien vervangt Adriaan
Volledig scherm
Fien vervangt Adriaan © VRT

Verjonging bij Eén: Fien Germijns vervangt Adriaan Van den Hoof bij ‘Switch’

TVAdriaan Van den Hoof is niet langer de presentator van het zomerse spelprogramma ‘Switch’. In het kader van de verjonging en de vervrouwelijking ruimt hij baan voor Fien Germijns, de nieuwe VRT-bom.

42 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 maand geleden
  Adriaan oogt beter op het scherm. Alweer een groep vrouwen tegen 1 man. In groep: dat noem ik niet bepaald 'sterk'. Volgens mij was er geen misbruik op het moment zelf, maar dienen de vrouwen nu pas klacht in, omwille van het sterke verhaal in de huidige anti-man context. Was er geen liefde in het spel, en hebben die vrouwen geen liefde gevoeld? Hebben die vrouwen niets om dankbaar voor te zijn? Is er 1 man op de wereld, die van een vrouw excuses zou vragen, omdat ze met hem in zee gegaan is?
 • Ivan Smissen

  1 maand geleden
  Dan gaan we toch een breedbeeldtelevisie moeten aanschaffen.
 • Koen Maebe

  2 maanden geleden
  Switch = Adriaan,onbegrijpelijk...verjonging?Genoeg andere zenders voor de jongeren,doelpubliek van BRT is anders,als ze verjonging wilden hadden ze er eerder aan moeten beginnen,nu gaan de trouwe kijkers afhaken.
 • Patrick de meersman

  2 maanden geleden
  Het enige resultaat zal zijn dat er nu ouderen afhaken. De jeugd ziet geen televisie meer en zal zeker niet gaan kijken omdat er een nieuwe presentator is .
 • Germain Rigolle

  2 maanden geleden
  Verjonging? Adriaan is 49jaar..en is top! "Switch= Adriaan" Kan Ben Crabbé dan ook vervangen worden?? Soit...ik ga niet meer kijken. Begrijp de keuze niet
 1. Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  We sluiten niet alleen goeie acteurs in onze harten, soms gaat ook hun voertuig met de aandacht lopen. Zo is de grasgroene Porsche van Rik Verheye in ‘Nonkels’ intussen een toeristische attractie in Knokke. Mensen staan zelfs in de rij om een selfie te nemen met de fluo bolide, die nu te koop staat. Maar het is lang niet de eerste keer dat een tv-vehikel de show steelt. ‘Dag Allemaal’ maakte een overzicht.
 2. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat
  TV

  Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschil­len­de landen lag Netflix even plat

  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.