Frank Lammers en Tom Waes
Volledig scherm
Frank Lammers en Tom Waes © Netflix

Vergeet ‘La Casa de Papel’: ‘Undercover’ met Tom Waes populairst op Netflix in Nederland

TVDe Belgisch-Nederlandse serie ‘Undercover’, waarin Tom Waes een hoofdrol speelt, is in Nederland een schot in de roos. Nederlandse Netflix-kijkers streamden het afgelopen jaar massaal de reeks over Ferry Bouman, die daarmee internationale kleppers als ‘Stranger Things’ en ‘La Casa De Papel’ versloeg. Dat heeft de streamingdienst er vanochtend bekendgemaakt.

2 reacties

 • Peter Janssens

  1 jaar geleden
  Geef mij toch maar La Casa de Papel
 • james vroman

  1 jaar geleden
  ‘La Casa de Papel is met kop en schouders het beste ....al de rest is tijdsverspilling .
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak
  TV
  2

  Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak

  De Vlaamse misdaadserie ‘Fair Trade’ krijgt binnenkort een tweede seizoen. ‘Fair Trade’ was een van de Vlaamse reeksen waarmee Streamz vorig jaar van start ging als nieuwe streamingdienst. Het eerste seizoen van de misdaadreeks is nog steeds de best bekeken titel op het platform. Daarom is producent Marc Punt gestart met de ontwikkeling van een tweede seizoen. Het verhaal speelt zich terug in Antwerpen af, met Ella-June Henrard (28) en Peter Van den Begin (56) in de hoofdrollen.