F.C. De Kampioenen
Volledig scherm
PREMIUM
F.C. De Kampioenen © © VRT - Kris Van de Sande

Verdeeldheid was nooit eerder zo groot bij de acteurs van ‘F.C. De Kampioenen’: “Het is mooi afgerond, laat dit maar het einde zijn”

TVMet hun kerstspecial vestigden de Kampioenen een historisch kijkcijfer­record, maar er kwam ook snoeiharde kritiek. Genoeg stof om na te denken over een doorstart, en in welke vorm die er dan zou moeten komen. Bij de acteurs blijken de meningen bijzonder verdeeld. “Het succes uitmelken met jongere acteurs lijkt me alvast geen goede zet”, stelt Marijn Devalck (69), maar niet iedereen is het daarmee eens.

47 reacties

 • patrick feyen

  2 maanden geleden
  Ik ben geen fan van soapseries maar dit was een mooie afsluiter van een ongelooflijke serie. Bekijk dit als een eerbetoon!
 • Eddy DESMET

  2 maanden geleden
  Het is goed geweest. Op een bepaald moment moet je inderdaad aan "stoppen" kunnen denken, want de verzadiging is echt nabij. Het was een succesvolle serie, maar die is tot op de bodem van de fles leeggemolken ... Tijd voor iets anders, wie weet !
 • Herman De Gent

  2 maanden geleden
  Je ziet het in de sport, dat jaartje teveel en dan wegkwijnen zonder enige waardevolle prestaties. Stoppen doe je op een hoogtepunt en dat is er nu gekomen voor FCDK.
 • Berle Boffums

  2 maanden geleden
  Het einde...? Hoe rapper hoe liever. Zo'n flauwe slappe en bijwijlen politiek correcte slapstick vind je nog enkel op Vlaamse tv-zenders.
 • Herman Kouter

  2 maanden geleden
  Tot dat Oscar bij de Hare Krishna ging, DDT de bak werd ingedraaid en Pico met Ria De Stekker Doortje bedroog viel alles goed mee. Maar sinds de feministische Miss Publi-Time in opdracht van de VRT politiek correcte ingrediënten ging mengen in de afleveringen en Markske op proppen kwam met goedkope slapstick ging het alleen maar bergaf. Tijd om voorgoed te stoppen. Het goede is er al jaren vanaf.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis