Marcelo Ballardin
Volledig scherm
Marcelo Ballardin © Play4

Venijn en verrassing in onwaarschijnlijke finale: dit was ‘De Slimste Mens’

TVHij hinkte zowat de gans aflevering achterop, maar een perfect filmfragment en 150 seconden bonus leverden nieuwkomer en chef-kok Marcelo Ballardin toch een overwinning op. Het venijn en de verrassing zaten dit keer echter in de finale waar Hollandse Merol haar duivels ontbond, ruim 150 achterstand in een wip weg werkte en vervolgens intensivist Geert Meyfroidt genadeloos naar huis speelde. We schreven het al: er dreigt groot onheil voor de Vlaamse kandidaten van ‘De Slimste Mens’.

6 reacties

 • WALTER MENSAERT

  9 maanden geleden
  Geert verdiende door te gaan.
 • michel vandewiele

  9 maanden geleden
  Leuk programma, eens goed gelachen, doet deugd ik kijk uit naar maandag.
 • Patrick Verbelen

  9 maanden geleden
  Ik heb zo het idee dat de kandidaten dit seizoen hun eigen vragen moeten mee brengen? Zit er een sporter in dan krijgt die vragen over sport, is het een kok dan gaat het over eten. Komaan he
 • Monique Moens

  9 maanden geleden
  Dat vind ik ook. Sommige vragen kan een kind van 6, sommige denk je wat is dat? Of is dit juist het concept van de quiz? Zo kan je natuurlijk manipuleren. Ik kijk af en toe vooral voor de grapjes.
 • Ferdi D'hertefelt

  9 maanden geleden
  Dit spel wordt niet eerlijk meer gespeeld . Er worden vragen gesteld aan bepaalde kandidaten waar een kind van 6 jaar het antwoord op weet . Waarom heeft Eric een pak zogenaamde vragen in zijn hand . Ik kijk alleen nog voor de grappen . Dit was een goed programma maar het nieuw is er wel af. Woestijn vis kan beter.kiekenkotkwis is 10 keer beter.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.