Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vele fans zijn niet blij met het laatste seizoen van ‘Game Of Thrones’ en de reacties zijn keihard: “Vréselijk slecht geschreven!”

TVHoewel er reikhalzend werd uitgekeken naar het achtste en laatste seizoen van HBO-reeks ‘Game Of Thrones’, is het resultaat niet waar de meeste fans op hadden gehoopt. De laatste paar afleveringen kregen bakken kritiek op sociale media. 

59 reacties

 • maarten mouton

  2 jaar geleden
  Johannes maar game of thrones was juist meer dan mensen te entertainen. De dialogen waren Shakespeariaans, het script onvoorspelbaar en de personages hadden veel diepgang. Nu is alles heel simpel en voorspelbaar geworden.
 • JOANNES HOSTE

  2 jaar geleden
  Voor vele mischien vreemd, maar het gedrag van de personages is heel natuurlijk. Dany die alles dreigt te verliezen en bloedig wraak neemt op zwakker onschuldigen. Cercei die als een laffe hond vlucht en dan een gemakkelijke dood sterft. Jaime die kruip op alles waar hij op kan kruipen, maar steeds naar zijn verboden liefde terugloopt. Het is misschien niet allemaal zoals in het boek, maar het is gewoon om de mensen te vermaken en ontspanning bieden,. Geniet ervan
 • Dick De Zeure

  2 jaar geleden
  Het is vooral jammer dat schrijver Martin zijn verhaal van Vuur en Ijs tot nu nog niet heeft afgewerkt.En of dat er ooit nog van zal komen is maar zeer de vraag. Cercei komt er wel gemakkelijk vanaf,sterven onder een hoop stenen in de armen van haar geliefde broer/minnaar.In dit laatste seizoen ligt het tempo veel te hoog om nog geloofwaardig te zijn.Ze waren beter wat trager gegaan en nog een negende seizoen gemaakt.
 • Tim Claes

  2 jaar geleden
  "Zeer slecht geschreven". Dat vond ik na de allereerste 4 afleveringen ook al. Geen enkele hoeveelheid bloot en geweld kan een slechtgeschreven serie goed maken. Ik heb al porno-films gezien met een beter verhaal dan dat, en dat zegt wel wat.
 • Patrick De Pauw

  2 jaar geleden
  Er is niets mis mee met het script. Alles verloopt zoals je kan verwachten. Uiteraard zou je het materiaal veel beter nog over enkele seizoenen spreiden, maar dan zou je ook kritiek krijgen. Aangezien het finale seizoen een orgelpunt is, zal je altijd mensen ontgoochelen. Je verwachtingen zijn vaak te hoog voor wat mogelijk is. Het blijft één van de beste series ooit.
 1. Is Axel eindelijk erfgenaam van La Esterella op het spoor?
  Play

  Is Axel eindelijk erfgenaam van La Esterella op het spoor?

 2. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf