VTM
Volledig scherm
© VTM

Veel tranen tijdens eerste Knockouts van ‘The Voice Kids’: zowel Duncan Laurence als Metejoor kregen het moeilijk

TVNa vijf weken van Blind Auditions hebben coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, K3 en Metejoor elk een team vol aanstormend zangtalent samengesteld. Van dat groepje mag iedere coach slechts vier kandidaten meenemen naar de halve finale. Hoog tijd dus voor dus de gevreesde Knockouts. Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt.

 1. “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’
  PREMIUM
  TV

  “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’

  Na een verplichte pauze vorige week - de Rode Duivels speelden én wonnen een kwalificatieduel tegen Zweden - is ‘The Masked Singer’ helemaal terug. Nog zeven figuurtjes zijn in de running: vijf mannen en twee vrouwen. Maar wie zit er volgens onze redacteur in de pakken? En wie doet hem plots twijfelen? We zetten alle hints en tips op een rijtje “We hebben een nieuwe verdachte voor Hippo, en let op die typische houding van Tovenaar, dat is een grote hint.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”
  PREMIUM
  TV
  36

  GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”

  Wim Lybaert (54) is al van jongs af aan bezeten door vissers en de zee. Daarom trekt de West-Vlaming een jaar in de voetsporen van enkele (voormalige) zeelieden. Is het leven op het woeste water zo rooskleurig als het soms wordt voorgesteld? En slaagt Wim erin een informatief en begeesterend portret van deze onderbelichte beroepsgroep te schetsen? “Lybaert is een van de weinige bekende koppen die echt luistert naar wie voor hem zit.”
 2. STREAMINGTIPS. De ‘Red Star Line’-microbe beet? 5 streamingtips voor fans van het musicalgenre
  TV

  STREAMING­TIPS. De ‘Red Star Li­ne’-microbe beet? 5 streaming­tips voor fans van het musicalgen­re

  Als de stormloop op ‘Red Star Line’, de nieuwste en technisch ongeëvenaarde monsterproductie van Studio 100, iets aantoont dan is het dat Vlaanderen wel pap lust van spektakelmusicals. De combinatie van wervelende songs, ontroerende verhalen en een dorp aan acteurs en technici die zich voor en achter de schermen voor u in het zweet werken: het heeft iets bijzonders. Wie deze vorm van entertainment echter in tv-formaat wil, komt er dankzij de wondere streamingwereld ook niet slecht van af. Met de Studio 100-film ‘Robin Hood, de Musical’ kunt u uw dosis Jelle Cleymans rechtstreeks bij Streamz tanken en op Disney+ danst vooral het tragische ‘West Side Story’ u van uw sokken. Al komen Julie Andrews, Ben Platt en Andrew Garfield eveneens uw musicalhonger stillen.