Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) stappen dit najaar nog in het huwelijksbootje in 'Thuis'. Producer Hans Roggen blikt in de Dag Allemaal-soapspecial vooruit op de gebeurtenissen van de komende weken.
Volledig scherm
PREMIUM
Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) stappen dit najaar nog in het huwelijksbootje in 'Thuis'. Producer Hans Roggen blikt in de Dag Allemaal-soapspecial vooruit op de gebeurtenissen van de komende weken. © VRT

“Veel lust en liefde, een huwelijk en een verrassende coup de foudre”: dit mogen we binnenkort verwachten in ‘Thuis’

TVHet nieuwe seizoen van ‘Thuis’ startte alvast met twee straffe verhaallijnen: de ontvoering van Rosa door Jacques en de plotse dood van bruidegom Leo, die het huwelijksfeest van Marianne abrupt verstoorde. Maar er is nog meer spanning op komst: ‘Thuis’-producer Hans Roggen belooft dit najaar een pak vernieuwingen, een flinke portie geluk én een huwelijk. “En het is ook uitkijken naar een dramatische gebeurtenis die ’s nachts zal plaatsvinden en zeer zware gevolgen zal hebben.”

10 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  5 uur geleden
  Stop eens met die flauwe kul. Als je eens aflevering gezien hebt ben je goed voor een gans jaar. Het is toch elke dag hetzelfde oeverloos gezever.
 • viktor van gestel

  2 maanden geleden
  Frank en Eddy zijn VERUIT de beste akteurs !
 • Luc Ver Eecke

  2 maanden geleden
  Eerlijk , ze gaan er ziener ogend op achteruit . Ge moogt een week niet kijken en er is niets veranderd zo voorspelbaar is het .
 • Joachim Santermans

  2 maanden geleden
  Tja de huidige bevolking kijkt ook op andere manieren tv: streamingdiensten, TV via de app onderweg, toekomstgericht zullen zenders gaan verdwijnen. Men gaat gewoon voor een "programma" kiezen.
 • philippe quinart

  2 maanden geleden
  Het niveau op de Vlaamse zenders is echt van het slechtste wat te zien is. Geef mij maar de Franse zenders waar goede series en reportages te zien zijn. En ja thuis is echt het meest ongeloofwaardige wat je op TV kan zien.
 1. Leren jas blijkt ‘modieus’ hemd en kandidaat geeft toe wel héél slecht te spelen: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV
  7

  Leren jas blijkt ‘modieus’ hemd en kandidaat geeft toe wel héél slecht te spelen: dit was ‘De Slimste Mens’

  De ervaring heeft het in de 30ste aflevering gehaald van het jonge geweld. Bij haar debuut mocht en kon Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou nog scoren en blinken, één aflevering later was het sprookje al over en uit. Ze kwam op geen enkel moment in het spel voor, kreeg een filmpje waar ze helemaal niks over wist en was in de finale tegen Lisbeth Imbo geen waardige tegenpartij. “Dit was heel slecht gespeeld. Heel spijtig”, concludeerde sympathieke Sarah overigens zelf.
 1. RECENSIE. ‘Harlem’: “‘Sex and the City’-doorslagje met een eigen stem”
  TV

  RECENSIE. ‘Harlem’: “‘Sex and the Ci­ty’-doorslagje met een eigen stem”

  Vier succesvolle en stijlvolle vriendinnen die seks, liefde en vriendschap bestieren in New York. Het klinkt als de synopsis van ‘Sex and the City’, zij het met een uitsluitend zwarte cast, Whoopi Goldberg in een terugkerende rol en gesitueerd in het cultuurmekka van New York. Of ‘Harlem’ op Prime Video meer dan een amuse-bouche voor de SATC-reboot kan zijn die deze maand op Streamz verschijnt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.