Klopjacht - GAME (BE 2022) - s02 - caption: het speurteam
Volledig scherm
Klopjacht - GAME (BE 2022) - s02 - caption: het speurteam

Veel kritiek op tweede seizoen van ‘Klopjacht’: “Die kliklijn was geen goed idee”

TVEr is heel wat commotie rond het nieuwe concept van ‘Klopjacht’. Vanaf dit seizoen kunnen de kijkers namelijk helpen bij de zoektocht naar de 15 voortvluchtige kandidaten. Maar heel wat fans van het programma vinden het jammer dat er zoveel geklikt wordt door televisiekijkend Vlaanderen. “Ze maken het de kandidaten bijna onmogelijk”, klinkt het op Twitter.

32 reacties

 • Yoran Benoit

  1 maand geleden
  De ontknoping was belachelijk, heel vreemd dat de speurders niet in de heli zaten.
 • philip van elk

  1 maand geleden
  Pure larie! Show! De speurders krijgen de pap in de mond! Voorbeeld: Na geldopname weten de speurders direct de locatie(?) Die kruipen gewoon over de omheining in de tuin? Die breken gewoon in via een raam? Dat zouden ze bij mij s moeten proberen! Die speurders lijken sterk op een 2de rangs acteurs vt4. Jammer dat er zoveel geld verspeeld wordt! Zet diezelfde speurders aan het werk bij echte criminelen! Ze bakken er niks van.
 • Fred De Bakker

  3 maanden geleden
  Man, dit programma geloof je toch niet. Is doorgestoken kaart van bij de start. De "toevalligheden" zijn surreeel. De kliklijn en geolocaties van de cameraploeg zijn steeds gekend. De rest is montage. Een tempation island concept all over.
 • willy vangeel

  3 maanden geleden
  klikken is nooit een goed idee.
 • Jonathan Loterman

  3 maanden geleden
  De meeste mensen doen alles voor geld
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  22

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 1. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.