Lotte Vanwezemael mist de finale van ‘Dancing With the Stars’.
Volledig scherm
Lotte Vanwezemael mist de finale van ‘Dancing With the Stars’. © Kristof Ghyselinck

Veel emoties in halve finale ‘Dancing with the Stars’: Lotte Vanwezemael moet de wedstrijd verlaten

TVDe halve finale van ‘Dancing with the Stars’ kon uiteraard niet voorbij gaan zonder het nodige spektakel. Er werd zo hard gedanst dat zelfs haarextensions en jurken het begaven. Vooral Nina Derwael gaf het beste van zichzelf: zij zorgde met haar Weense Wals voor uitsluitend tens across the board. Seksuologe Lotte Vanwezemael moest als vijfde de dansarena verlaten, waardoor ze - op een haar na - de finale mist. “Voor mij is het goed geweest”, aldus Lotte. “Ik denk niet dat mijn lichaam dit nog verder aankon.”

10 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  bijzonder jammer, leuke en sympathieke verschijning ! ... NONKELJEAN
 • Harry Van der Heyden

  1 jaar geleden
  Knap Lotte !!!
 • Georgette Vanoverbeke

  1 jaar geleden
  Prachtig gedaan Lotte ,proficiat.
 • eli bosch

  1 jaar geleden
  De choreo van Wim Vanlessen Nina Derwael en Simone waren van topniveau. Heb het geluk gehad Wim Vanlessen te mogen meemaken in twee balletvoorstellingen (twee keer zelfde voorstelling geboekt). Wereldklasse.
 • Jaak Drieskens

  1 jaar geleden
  Nu hoor je die Nina niet :Nu ze die tienen kreeg daar waren er die zeker ook tienen verdienen.Maar die mogen niet zoveel spreken als die Nina
 1. MEDIAWATCHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misverstand’ verdient nu al een Kastaar!”

  MEDIAWAT­CHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misver­stand’ verdient nu al een Kastaar!”

  Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een Kastaar!” Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. “Ik vind het prachtig om te zien hoe prinses Elisabeth haar vleugels uitslaat”: heeft Raaf een band met het paleis?
  PREMIUM
  TV

  “Ik vind het prachtig om te zien hoe prinses Elisabeth haar vleugels uitslaat”: heeft Raaf een band met het paleis?

  Eén van de grote favorieten voor de eindzege van ‘The Masked Singer’ is Raaf. Maar wie zit er verborgen onder het majestueuze vederpak? ‘Dag Allemaal’ vroeg Raaf de pluimen van het lijf, in een gesprek over open zijn over je onzekerheden, favoriete muziek en zijn/haar band met het koningshuis. Opgelet: dit artikel kan extra tips bevatten. “Mijn deftige vederbos kan niet altijd verbergen dat ik goedlachs ben.”
 1. Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”
  PREMIUM
  TV

  Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”

  ‘Familie’ verliest tijdelijk een van haar vaste gezichten. Margot Hallemans (29) zal drie maanden niet te zien zijn als Hanne. Dat gebeurde op vraag van de actrice zelf, die naar eigen zeggen echt nood had aan een tv-pauze. In ‘TV Familie’ vertelt ze over die beslissing, en de “intense ervaringen” die ze meemaakte. “Ze hadden me bang gemaakt om alleen naar daar te gaan.”