Mijn Keuken, Mijn Restaurant
Volledig scherm
Mijn Keuken, Mijn Restaurant © VTM

Veel emoties bij de bekendmaking van de tweede finalist van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

TVHet tweede ticket voor de finale van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ is uitgedeeld. Na lang wikken en wegen kregen Deborah en Jasmina van Pistache te horen dat zij het op 3 december mogen opnemen tegen Ayse en Lorenzo van Bar Nazar. 

3 reacties

 • Chantal Keppens

  1 jaar geleden
  Aysa en lorenzo zullen de terechte winnaars worden..van in begin mijn top favorieten .ze zijn gewoon hun eigen en dat kan je niet zeggen van claudia wat een pretentie die vader moet veel water in zijne wijn doen of het zit er bovenarms op ...
 • Rene Van Roosbroeck

  1 jaar geleden
  Ik vind dat Pino en Claudia de finale moesten spelen ik wens ze veel succes Met alles wat ze ondernemen Joanna Seykens
 • Martine Van Doren

  1 jaar geleden
  Pino en Claudia hadden het ook verdiend. Als ze ooit een eigen restaurant openen gaan we zeker eens eten. Toch proficiat meteen derde plaats.
 1. Paulette Van Hacht maakt debuut als experte in zevende seizoen van ‘Stukken van mensen’
  TV

  Paulette Van Hacht maakt debuut als experte in zevende seizoen van ‘Stukken van mensen’

  De ‘Stukken van Mensen’-experten krijgen er een nieuw lid bij: vintagedealer en interieurstyliste Paulette Van Hacht. Met haar 31 jaar is ze de benjamin van de bende, maar dat maakt haar niet minder strijdlustig. Vanaf dinsdag 8 februari jaagt ze in het zevende seizoen van de Play4-serie mee op dezelfde pareltjes, pronkstukken, leuke hebbedingen en kunstschatten als haar concullega’s.
 2. Klaasje maakt haar opwachting in 'De Vuilste Jobs VIPS': “De outfits die ik vroeger moest dragen, waren toch helemaal anders dan deze”
  TV

  Klaasje maakt haar opwachting in 'De Vuilste Jobs VIPS': “De outfits die ik vroeger moest dragen, waren toch helemaal anders dan deze”

  Op dinsdag kreeg Klaasje Meijer (26) in ‘De Vuilste Jobs VIPS’ een spoedcursus leidingen ontstoppen van David aka ’De Rioolkrak’. Nietsvermoedend wordt ze voor dag en dauw opgehaald door David en zijn sidekick Siv. In Ekeren wacht haar vervolgens een kapotte afvoerleiding die ervoor zorgt dat de kelder van een appartementsgebouw volledig onder vuil badwater komt te staan.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.