Johan Derksen.
Volledig scherm
Johan Derksen. © Brunopress

‘Vandaag Inside’ keert vanavond terug op televisie na ophef rondom Derksen

TV‘Vandaag Inside’ keert vanavond terug op televisie. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp besloten om toch door te gaan met het programma, nadat ze eind april nog lieten weten ermee te stoppen.

3 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  op den duur mag je niets meer zeggen gelijk hebben ze is 70 jaar geleden en is dit nie ludiek bedoelt
 • Ernest Vandewinkel

  1 maand geleden
  Prima zo , zeer goed onderhoudend programma , 1 van de laatste zonder die woke hysterie .
 • Luc Snykers

  1 maand geleden
  Voor mij is hij welkom maar dan wel bij kaarslicht
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Marie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis
  Play
  Royalty

  “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Ma­rie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis

  De best bekeken Telefacts-aflevering ooit, én een van de meest spraakmakende. ‘De keuze van Dany’ haalt vandaag de allereerste reportage met prinses Marie-Christine (71) vanonder het stof. Indertijd goed voor 1,7 miljoen kijkers, en ook nu blijft de openhartigheid van koning Filips tante ongezien. “Ze vertelde over haar scheiding en een verkrachting door een familielid. Zo openlijk spreken royals zelden of nooit”, blikt maker Peter Van Camp terug.