VIER
Volledig scherm
© VIER

Vanavond start 'De Slimste Mens' met vaste routine van Erik Van Looy: "Broodje garnaalsla en préparé, en de quiz kan beginnen"

TV NieuwsEen broodje garnaalsla, een broodje préparé, een kommetje soep en een cola. Dat is op elke opnameavond van 'De Slimste Mens', stipt om 17 uur, het vaste menu en standaardritueel van presentator Erik Van Looy. En dat al vijftien jaar, want het eerste seizoen van de quiz was Erik kandidaat en Bruno Wyndaele de gastheer.

22 reacties

 • Paul van de velde

  4 jaar geleden
  En wordt er ook bij vertelt dat de kandidaten ook oplossingen krijgen voorgeschoteld?
 • Didi Bellens

  4 jaar geleden
  Erik V.L. is nu ook niet een popidool dat zo'n eisen zou mogen stellen. Hij is een normaal mens niet meer of minder anders zou hij naast zijn schoenen lopen (wat hij nu al doet). Ga wel kijken maar spijtig dat het niet met normale mensen is en waarom altijd met BV'S. Zijn die misschien slimmer! Ik dacht het niet.
 • Jan De Korte

  4 jaar geleden
  Daniel ge hebt 100% gelijk. En neen ik ga niet kijken. Ik doe dit al jaren niet meer. Hoe mensen toch zo dom kunnen zijn om naar een opgezet programma te kunnen kijken en dit dan nog goed vinden ook.
 • Gerry Cle

  4 jaar geleden
  Top programma. Amusement van de bovenste plank. Dat de grappen weinig spontaan zijn maar vooraf gepland doet niets ter zake. Iedere stand up comedian bereid zijn moppen voor.
 • Peter Roelands

  4 jaar geleden
  Stom of niet, je kan tenminste een keer lachen EN bijna iets heel exclusiefs... het is GEEN herhaling (in tegenstelling tot al de rest tegenwoordig)