VTM2
Volledig scherm
© VTM2

Vanaf 28 januari op tv: ‘Costa Belgica’ volgt vijf Vlaamse makelaars in Spanje

TVFans van programma’s over huizen en immobiliën kunnen 28 januari omcirkelen in hun agenda, want dan gaat ‘Costa Belgica’ van start op VTM2. Daarin wordt het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaars, die alles in België achterlieten om in Spanje hun eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen, op de voet gevolgd. 

4 reacties

 • Pascal Van den Wijngaert

  2 jaar geleden
  Danny van Sunny Home Spain woont blijkbaar al een tijdje in Spanje maar is van mening dat hij in Andalusia woont en niet in de provincie Alicante
 • Robert Bruyland

  2 jaar geleden
  Hopelijk veranderen ze de achtergrond niet te veel zoals ze bij huizen jagen systematisch deden.
 • Coen Geurts

  2 jaar geleden
  Ze zijn vooral goed in het omhoog jagen van de prijzen en daarmee natuurlijk ook hun winsten.
 • peter maas

  2 jaar geleden
  Dan kunnen de mensen ineens zien hoeveel méér je betaald door hen voor hetzelfde huis.Een bewijs hiervoor krijg je als je opzoekt hoeveel je zou betalen bij bv.een Engelse makelaar voor hetzelfde huis.
 1. Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdomme, een beer!”
  TV

  Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdom­me, een beer!”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika kon de familie Gooris al heel wat van hun bucketlist afvinken. Maar voor Sam prijkt er nog één ding bovenaan zijn lijst: een beer in het wild zien. Wanneer Shania plots tijdens de autorit van San Francisco naar Quincy, een bruine beer spot, kan Sam zijn geluk niet op. “Een beer, recht voor u!” Hij kan zijn ogen niet geloven en laat al snel zijn tranen van geluk de vrije loop. “Hoe fantastisch was dat?”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.