Van vluchteling tot multimiljonair: "In het begin sliepen we in asielcentra"

THE SKY IS THE LIMITOp zijn dertiende verhuisde hij met zijn familie van Iran naar Nederland zonder een cent op zak. Op zijn 29e was hij multimiljonair en op zijn 30e kasteelheer. Salar Azimi en zijn broer Sasan zijn twee van de nieuwe rijke gezichten die vanaf februari te zien zijn in The Sky Is The Limit. Want die rijkdom, die mag gezien worden.

  1. Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustgesteld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”
    Play

    Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustge­steld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”

    Vanavond is het de tweede aflevering van ‘K2 zoekt K3'. De zoektocht gaat verder naar het nieuwe K3'tje. Ook Marthe en Hanne beslissen mee wie hun nieuwe collega wordt. Ze kijken naar de audities in een gouden kooi. “Af en toe dachten we, die zien we echt bij ons in de auto zitten”, vertelt Marthe aan VTM NIEUWS. Een favoriet is er nog niet, maar de twee K3'tjes zijn wel gerustgesteld na de eerste aflevering. “De juiste persoon gaat er wel tussen zitten.”