Laura Tesoro in nieuwkomer 'Spartacusrun'
Volledig scherm
Laura Tesoro in nieuwkomer 'Spartacusrun' © VTM

Van het fonkelnieuwe ‘Spartacusrun’ tot het tijdloze ‘Tien Om Te Zien’: dit ziet u deze zomer op VTM

TVVorige zomer zette VTM de eerste voorzichtige stappen om uw zomer te kleuren en dat doet de zender straks dubbel en dik over. Met vier vakantieprogramma’s. Daarbij valt vooral nieuwkomer ‘Spartacusrun’ op, waarbij BV’s zich meten op een spectaculair hindernissenparcours. En ook het tijdloze ‘Tien Om Te Zien’ keert weer.

3 reacties

 • Bernd Vaes

  3 maanden geleden
  VTM moet de zomer helemaal niet kleuren. Elke Vlaming kleurt immers zijn eigen dag.
 • Johan commère

  3 maanden geleden
  Het is nu al een paar jaar dat in zowat elk programma op vtm Laura Tesoro moet aanwezig zijn . Ze hebben blijkbaar nog steeds niet door dat het helemaal niet lukt , dat ze de kwaliteiten niet heeft en vraag het aan eender wie , iedereen zegt hetzelfde daarover .
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Vtm kan maar op 1 manier onze zomer kleuren: door er mee te stoppen. Ze zijn echt niet in staat om een degelijk programma te brengen! Wij zappen er al lang gewoon voorbij, die rommelzender komt er al jaren niet meer in
 1. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)
  TV
  1

  Warner Bros Discovery gaat streaming­dien­sten HBO Max en discovery+ samenvoe­gen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)

  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.