Laura Tesoro in nieuwkomer 'Spartacusrun'
Volledig scherm
Laura Tesoro in nieuwkomer 'Spartacusrun' © VTM

Van het fonkelnieuwe ‘Spartacusrun’ tot het tijdloze ‘Tien Om Te Zien’: dit ziet u deze zomer op VTM

TVVorige zomer zette VTM de eerste voorzichtige stappen om uw zomer te kleuren en dat doet de zender straks dubbel en dik over. Met vier vakantieprogramma’s. Daarbij valt vooral nieuwkomer ‘Spartacusrun’ op, waarbij BV’s zich meten op een spectaculair hindernissenparcours. En ook het tijdloze ‘Tien Om Te Zien’ keert weer.

3 reacties

 • Bernd Vaes

  1 maand geleden
  VTM moet de zomer helemaal niet kleuren. Elke Vlaming kleurt immers zijn eigen dag.
 • Johan commère

  1 maand geleden
  Het is nu al een paar jaar dat in zowat elk programma op vtm Laura Tesoro moet aanwezig zijn . Ze hebben blijkbaar nog steeds niet door dat het helemaal niet lukt , dat ze de kwaliteiten niet heeft en vraag het aan eender wie , iedereen zegt hetzelfde daarover .
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Vtm kan maar op 1 manier onze zomer kleuren: door er mee te stoppen. Ze zijn echt niet in staat om een degelijk programma te brengen! Wij zappen er al lang gewoon voorbij, die rommelzender komt er al jaren niet meer in
 1. Maxime Meiland steunt haar moeder bij heftige islamuitspraken: “Ik begrijp haar visie op het geloof wel een beetje”
  TV
  8

  Maxime Meiland steunt haar moeder bij heftige islamuit­spra­ken: “Ik begrijp haar visie op het geloof wel een beetje”

  Dat de Meilandjes geen blad voor de mond nemen, bewijst de bekende familie keer op keer. Maar als Erica Meiland (58) in haar biografie heftige uitspraken doet over de islam doet dat serieus stof opwaaien. “Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier”, leest de passage. Maanden later getuigt het van geen spijt. Maxime Meiland (26) staat haar moeder bij.
 2. RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunisme”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunis­me”

  De rode overallekes van ’Squid Game’ klopten vorig jaar de rode overallekes van ‘La casa de papel’, maar nu slaan beide fronten de handen in elkaar voor een Koreaanse remake van die laatstgenoemde. Een geniale joint venture die alle hitparades aan diggelen zal slaan? Of een doorzichtige poging van een in het nauw gedreven streamingzender om solvabel en relevant te blijven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.