Van een zingende klusjesman tot een streepje Italiaans: dit waren de meest indrukwekkende audities uit ‘The Voice’

TVEen nieuwe aflevering van ‘The Voice Van Vlaanderen’, een nieuwe reeks indrukwekkende audities. Van een zingende klusjesman tot een Italiaanse toets, dit zijn de meest opvallende fragmenten.

3 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  2 maanden geleden
  Die man die Bocelli interpreteerde die zong verdomd goed en toch draaide niemand, daarentegen die man die een eigen versie van Nova Star zong die zong bij momenten vals en toch is draaide bijna iedereen er voor, begrijpe wie begrijpe kan. Er zijn er die heel goed zingen en een stem als een klok hebben en niet doorgaan terwijl er zijn die vals zingen en door gaan. Natalia mag niet vergeten waar zij stond toen zij ooit deelnam aan een liedjeswedstrijd, zij kreeg veel kritiek, dus...
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  zijn stem verraadde dat hij al ouder was , die moeten bij de senioren gaan kwelen .
 • Henriette Van Den Borre

  2 maanden geleden
  Voor Luc had minstens 1moeten draaien. Proficiat Luc jouw stem kon mij wel bekoren.
 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  20

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 1. RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmatige keuzes maken”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmati­ge keuzes maken”

  Michiel Huisman die naast Luke Evans schittert in een tv-serie gemaakt door de Oscarwinnende pen achter ‘The Hurt Locker’ en ‘Zero Dark Thirty’: dat ruikt verdacht veel naar prestige-tv. Maar of deze nieuwste brok suspense op Apple TV+ over gijzelende drugskartels ook genoeg ‘poeier’ heeft om u in extase te brengen? Of toch tien afleveringen lang z’n kruit verschiet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.