VTM
Volledig scherm
© VTM

Van 'De Buurtpolitie' tot de thuishaven van Pablo Escobar

TVAndy Peelman laat zich vanavond omvormen tot een heuse 'patrullero', een Colombiaanse politieagent. De reputatie van het Zuid-Amerikaanse land op het vlak van criminaliteit kan tellen. 

0 reacties

 1. Tv-chef Loïc Van Impe weet wat z’n sterke kanten zijn: “Een eigen restaurant, maar voor een ster heb ik niet het talent”
  PREMIUM
  TV
  1

  Tv-chef Loïc Van Impe weet wat z’n sterke kanten zijn: “Een eigen restaurant, maar voor een ster heb ik niet het talent”

  Tv-kok Loïc Van Impe (28) mag opnieuw in de kookpotten roeren chez VTM. In ‘Loïc: Tussen 2 Vuren’ neemt hij het op tegen topchefs. Loïc zal zich – zelfs zonder koksopleiding – niet laten kennen. “De duels spelen zich af in mijn keuken. Handig: zo weet ík tenminste alles staan.” Een gesprek over mentale rust, een eigen sterrenzaak en fishsticks met spinazie.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge