'Love is Blind' | In 'Love is Blind' gaan 30 mannen en vrouwen letterlijk op blind date. Zonder elkaar te zien, bepalen ze na een reeks gesprekken met wie ze willen trouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
'Love is Blind' | In 'Love is Blind' gaan 30 mannen en vrouwen letterlijk op blind date. Zonder elkaar te zien, bepalen ze na een reeks gesprekken met wie ze willen trouwen. © Netflix

Van blind dates tot glasblazen: Netflix zet in op reality met meer dan 60 nieuwe shows

TVNetflix-abonnees kunnen er niet meer naast kijken: de Amerikaanse streamingdienst zet tegenwoordig fors in op eigen reality en komt daarmee in het vaarwater van lineaire zenders. "Realityprogramma's worden ongetwijfeld een interessante trekker", klinkt het. En dat met een 'Vlaamse Netflix' op komst.

0 reacties

 1. Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”
  PREMIUM
  TV
  1

  Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”

  Een kleine week geleden lanceerde Eén met ‘Onder vuur’ een nieuwe fictiereeks die vast over de tongen zal gaan. De serie volgt het reilen en zeilen van de Oostendse brandweerpost Oosteroever. Het minste wat je van de eerste aflevering kan zeggen, is dat ze je naar het puntje van je stoel dwingt. Een plek waar je de komende weken nog wel vaker zal vertoeven, is onze gok. Want: aan suspense geen gebrek. En aan actiescènes in het heetst van de strijd ook al niet. Maar… hoe dóen ze dat, vuur maken ‘voor de lol’?
 1. Joke waagt kans bij 'K2 zoekt K3' na strijd tegen kanker: “Ik besef dat het leven kort is, dus geniet ervan”
  Play
  TV

  Joke waagt kans bij 'K2 zoekt K3' na strijd tegen kanker: “Ik besef dat het leven kort is, dus geniet ervan”

  Een nieuwe week, een nieuwe auditieronde bij ‘K2 zoekt K3'. In de tweede show treden alweer 13 kandidaten uit Vlaanderen en Nederland aan. Onder hen ook de 22-jarige Joke uit Rotselaar, die met haar auditie voor ‘K2 zoekt K3' een bijzonder heftige periode afsluit. “Ik heb het afgelopen jaar borstkanker gehad”, vertelt ze. “Momenteel gaat alles goed en is de behandeling achter de rug. Daardoor besef ik: het leven is kort, dus geniet ervan. Waag de sprong en we zien wel waar we belanden.” Ze brengt het betekenisvolle ‘Jij Bent Mooi’, “omdat ik vind dat iedereen zo’n mooie boodschap elke dag wel mag horen.”