Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Uit deze breinen ontsprui­ten de waanzinni­ge proeven in ‘De Mol’: “Vier keer hebben we die openingsproef getest. Om de aanvallers toch maar een kans te geven”

TVEr is veel dat van De Mol een fantastisch tv-programma maakt, maar één reden steekt er bovenuit: de waanzinnige opdrachten die de kandidaten voorgeschoteld krijgen. Wie bedenkt die opdrachten? Maar ook, hoe bedénk je dat allemaal, zeker in coronatijden? Vijf breinen, één opdracht: iedereen op het verkeerde been zetten. “Een opdracht moet altijd ofwel nipt gewonnen, ofwel nipt verloren zijn.”

4 reacties

 • Pierre Nepajis

  7 maanden geleden
  De proef in de spaanse hacienda was niet in 2003 maar in het jaar ervoor met ex-kolonel hugo als mol. In 2003 was marc de mol.
 • Jean pierre Gonzales

  7 maanden geleden
  Super programma
 • Bruno Vermeire

  7 maanden geleden
  Ondanks hun genialiteit heeft niemand interesse in tv gedoe !
 • Stephan Van den Berghe

  7 maanden geleden
  Supeprogramma
 1. Bert onthult geheim over Delphine in ‘Temptation Island’: "Ik twijfel over alles nu”
  Play
  TV

  Bert onthult geheim over Delphine in ‘Temptation Island’: "Ik twijfel over alles nu”

  Bert en Delphine trokken eerder al een streep onder hun relatie, maar wagen nu toch hun kans in ‘Temptation Island: Love or Leave’. Na de nieuwe beelden op het kampvuur, vallen de puzzelstukken voor Bert in elkaar. Zo herinnert Bert zich plots iets merkwaardig over ‘zijn’ Delphine, wat hem alleen nog maar meer van slag maakt: “Ik twijfel over alles nu, en daar heeft ze zelf voor gezorgd”, klink het bezorgd.