Dit zijn de meest bizarre datingshows
Volledig scherm
Dit zijn de meest bizarre datingshows © Fotomontage HLN

U dacht dat in ondergoed daten er al over was? Dit zijn de meest bizarre datingshows ter wereld

TVTijdens de eerste date meteen in ondergoed tussen de lakens duiken, da's het concept van 'Uit de kleren', gisteravond voor het eerst op VTM 2. Een ongewoon uitgangspunt om de ware te leren kennen, al bestaan er in tv-land nog vreemdere manieren om op zoek te gaan naar de liefde. Deze bizarre datingshows werden al op de wereld losgelaten.

 1. Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkersgroei ooit in de geschiedenis van HBO”
  TV

  Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkers­groei ooit in de geschiede­nis van HBO”

  “Dit is bij uitstek de beste adaptatie van een videogame ooit gemaakt.” De hele wereld is in de ban van de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Last of Us’, met ‘Game of Thrones’-sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De eerste twee episodes zijn nog maar net gelost en breken al massaal records. Zo kende de pilootaflevering de op één na beste première in meer dan tien jaar tijd van HBO. En de tweede aflevering doet het nog beter: de kijkcijfers stegen met maar liefst 22%. Volgens het netwerk is dat “de grootste kijkersgroei ooit.”
 1. RECENSIE. ‘Extraordinary’: “Hipsters met superkrachten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Extraordi­na­ry’: “Hipsters met superkrach­ten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”

  Buitenbeentjes met bovennatuurlijke krachten in een doodgewone wereld hebben we al in oneindig veel variaties over ons scherm zien dartelen. Maar een doodgewoon buitenbeentje in een wereld vol bovennatuurlijke krachten? Dat is - afgezien van het hele opzet van de Disney-film ‘Encanto’- een semi-unicum. De producenten van ‘Killing Eve’ laten hun fantasie de vrije loop in ‘Extraordinary’, een achtdelige comedyreeks op Disney+ waar iedere laatbloeier zich in moet herkennen. Maar of dat ook buitengewoon sterke tv oplevert? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Historicus Bruno De Wever - broer van Bart - over ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’: “Ik zie het verband met de Vlaamse canon”
  PREMIUM
  TV

  Historicus Bruno De Wever - broer van Bart - over ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’: “Ik zie het verband met de Vlaamse canon”

  Met wekelijks ruim 1,5 miljoen kijkers is ‘Het Verhaal Van Vlaanderen’ een dikke hit. Het doet professor Bruno De Wever (62), broer van N-VA-voorzitter Bart (52), deugd dat zijn vak plots zo sexy is, maar hij heeft z’n bedenkingen. “Ik heb van meet af gezegd dat ik niet zou meewerken”, vertelt hij in Dag Allemaal, waar hij de reeks onder de loep neemt. “De essentie van geschiedenisonderwijs is kritisch denken. Niet de Vlaamse identiteit versterken.”
 3. Niet alleen ‘De Villa’ ging veel te ver: ook deze schokkende reality-momenten bleven niet zonder gevolgen
  TV

  Niet alleen ‘De Villa’ ging veel te ver: ook deze schokkende reality-momenten bleven niet zonder gevolgen

  Realityshows liggen onder vuur na seksueel grensoverschrijdend gedrag in het Nederlandse ‘De Villa’, waar een man zijn boekje te buiten ging door een dronken deelneemster ongewenst te betasten. De heisa zorgt er voor dat programma’s als ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ ter discussie staan en de hele toekomst van het genre onzeker is. Een debat dat internationaal al langer wordt gevoerd. Deze schokkende tv-momenten bleven in het buitenland niet zonder gevolgen.