VIER
Volledig scherm
© VIER

Twitter in een deuk na eerste aflevering ‘De Mol’: de grappigste tweets op een rijtje

TVZondagavond ging ‘De Mol 2020' eindelijk van start. Fans van het programma werden al weken warm gemaakt voor het nieuwe seizoen met teasers en raadseltjes, maar nu kan het mollen jagen dan ook écht beginnen. De eerste aflevering was dan ook meteen een schot in de roos, want heel wat Twitteraars lagen in een deuk om de soms hilarische uitspraken en situaties. Al weten ze ook enkele foto’s om te vormen in memes. Een selectie van de grappigste tweets.

2 reacties

 • Jimmy Haelterman

  3 jaar geleden
  Bart is “DE MOL”. Waarom...Bart is 43 jaar en telkens de kandidaten hun eigen mochten voorstellen werd dit uitgezonden in traditioneel beeld oftewel in 4:3 beeld. Zijn leeftijd komt overeen met het traditioneel beeld van 4:3. De makers geven zo altijd een hint mee aan de kijkers. Voila.
 • Laura De Coninck

  3 jaar geleden
  Ik heb ook nog een andere tweet gezien met 300 likes over de mol, spijtig dat het er niet bijzat, voor de rest leuk dat er aandacht aan de mol wordt gespendeerd :))
 1. De Oscar countdown: dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond
  TV

  De Oscar countdown: dit zijn onze genomineer­den voor beste tv-avond

  De genomineerden van de 95ste editie van de Academy Awards zijn bekend en daarmee knalt de Oscar-race officieel z’n laatste etappe in. De leden van de Academy hebben nog een maand de tijd om hun stem uit te brengen en u hebt tot dan om u naar de dichtstbijzijnde cinema te begeven en kennis te maken met de grootste kanshebbers. Maar u kunt uw favorieten ook gewoon vanop de bank toejuichen. ‘Black Panther: Wakanda Forever’ en ‘Causeway’ kunt u eenvoudigweg via uw streamingabonnement in huis halen en door films als ‘Girl’ en ‘In Bruges’ te (her)ontdekken, kunt u uw favo genomineerden ook zo een hart onder de riem steken. Tromgeroffel! Want dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond.
 1. Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulstjes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben
  TV

  Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulst­jes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben

  Tijdens de eerste show van ‘The Masked Singer’ was er alvast een personage waarvoor elke kijker in zwijm viel. Leeuw had iedereen met zijn dansmoves tijdens ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss meteen mee. Ook op sociale media wordt het figuurtje gretig besproken. Niet alleen de zwoele heupen houden fans bezig, maar ook in de tips denken ze iets te hebben herkend. Volgens verschillende speurgroepen zou in het filmpje van Leeuw zowel de titelsong van ‘Thuis’ als ‘De Verhulstjes’ verwerkt zijn. Op een bepaald moment is namelijk de tekst ‘Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open ... Want zo zijn wij’ te horen. Maar even later zegt Leeuw ook: “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben.”
 2. Het spel van ‘De Mol’ niet meespelen? Dat bekoop je met een exit
  TV

  Het spel van ‘De Mol’ niet meespelen? Dat bekoop je met een exit

  ‘De Mol 2020’ is in Griekenland met een Griekse tragedie begonnen. Mol-kandidaat en Antwerpse horeca-uitbater Gilles ging niet in op het aanbod van ‘De Mol’ om een vrijstelling te kopen ten koste van de groepspot. Héél sportief, maar wel een beslissing die hem meteen fataal werd. Hij kreeg aan het einde van de eerste aflevering de gevreesde en fatale rode duim te zien en moest in tranen het spel verlaten.