Stefaan & Inge en Thomas & Ileen maken kans op een jaar lang zon, zee en een eigen resort.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefaan & Inge en Thomas & Ileen maken kans op een jaar lang zon, zee en een eigen resort. © VTM

"Tweede worden is onaanvaardbaar": een van deze duo's wint straks een droomjob op Zanzibar

TVWie mag een jaar lang een eigen resort gaan uitbaten op het exotische - en zonnige - Zanzibar? Dat komen we vanavond te weten in de finale van ‘Paradijs zoekt personeel’. De ervaren rotten Inge en  Stefaan nemen het daarin op tegen de jonge enthousiastelingen Ileen en Thomas. Wie zijn de favorieten van de eigenaars? En wiens karakter zorgt mogelijk voor spanningen? We nemen de finalisten onder de loep. 

2 reacties

 • Inge Poelman

  12 maanden geleden
  Zijn arrogantie en zijn grote ego hebben ervoor gezorgd dat ze nt gewonnen zijn want eigenlijk waren ze wel de beste kandidaten. Een beetje minder nst zijn schoenen lopen, met de voetjes op de grond. En jullie komen er Miss ook. Heel jammer voor Inge!
 • patrick de bock

  12 maanden geleden
  Waar blijft vtm ze toch halen? De programma’s met nul komma nul toegevoegde waarde. Hun niveau was nooit erg hoog, maar jaar na jaar kalft het nog verder af. Ik vraag me af waar ze adverteerders blijven vinden die hun merk willen zien verschijnen op die rommelzender
 1. Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten
  TV

  Remake van ‘Clan’ maakt kans op vijf BAFTA‘s, ook ‘The Crown’ is één van de grote favorieten

  De nominaties voor de BAFTA’s, de belangrijkste Britse televisieprijzen voor series en acteurs, zijn binnen. ‘Bad Sisters’, de internationale remake van de VTM-reeks ‘Clan’, is alvast genomineerd in verschillende categorieën. En ook de veelbesproken Netflixserie ‘The Crown’ maakt kans op meerdere prijzen. Beide reeksen wisten in totaal vijf nominaties in de wacht te slepen.