Tweede seizoen van ‘Over de oceaan’ vanaf 26 december te zien op Streamz

TV‘Over de oceaan’ is terug van weggeweest. Het tweede seizoen van de reeks is vanaf 26 december te zien op Streamz. Ook nu stappen zes bekende Vlamingen aan boord van een zeiljacht om de Atlantische Oceaan over te varen.

 1. ‘The Masked Singer’ en ‘#LikeMe’-sterren domineren Gala van de Gouden K’s
  TV
  2

  ‘The Masked Singer’ en ‘#Li­keMe’-ster­ren domineren Gala van de Gouden K’s

  Komende donderdag kunnen CAMILLE en Pommelien Thijs met meerdere MIA’s naar huis gaan, maar een Gouden K hebben de twee sowieso al op zak. Beide artiesten vielen zaterdagavond in de prijzen op de jaarlijkse awardshow van Ketnet in Paleis 12 in Brussel. Het VTM-programma ‘The Masked Singer’ werd verkozen tot ‘Familieprogramma’. Julie Van den Steen en Jens Dendoncker bedankten in hun speech expliciet Niels Destadsbader.
 2. Viktor Verhulst neemt special guest mee op podium tijdens dj-set: “Het publiek werd zot”
  Play
  TV

  Viktor Verhulst neemt special guest mee op podium tijdens dj-set: “Het publiek werd zot”

  Tijdens een van hun vele optredens afgelopen zomer zorgden Viktor Verhulst (28) en Kobe Ilsen (41) voor een speciale act. Niemand minder dan Martine, de geliefde huishoudhulp van de Verhulstjes, mocht schitteren op het podium. “We gaan vanavond de populariteit testen van iemand die ons nauw aan het hart ligt”, aldus Viktor. “Laat jullie horen voor Martine.” Op de tonen van ‘My heart will go on’ waanden Viktor en Martine zich vervolgens op de Titanic. “Het publiek werd zot”, lachte Viktor na afloop. “Ze had de avond van haar leven.”
 3. “Ze sloegen met hun hoofd tegen de spijlen van hun bedje”: deze drieling werd het slachtoffer van een sinister onderzoek
  PREMIUM
  TV

  “Ze sloegen met hun hoofd tegen de spijlen van hun bedje”: deze drieling werd het slachtof­fer van een sinister onderzoek

  Het zal je maar overkomen: toen Bobby Shafran op straat werd aangesproken als ‘Eddy’, bleek hij plots een tweelingbroer te hebben. Hun hartverwarmende verhaal haalde alle kranten, waarop een dérde persoon zich kwam melden. Een drieling met exact hetzelfde DNA, maar ze kenden elkaar van toeten noch blazen. Ze bleken het slachtoffer van een schimmig onderzoek, dat zo bizar was dat Netflix er de docu ‘Three Identical Strangers’ over maakte. “De officiële resultaten mogen niet vrijgegeven worden voor... 2066.”
 1. IN BEELD. Exclusieve Reveal Party onthult drie nieuwe ‘Masked Singers’: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon
  Play
  TV
  3

  IN BEELD. Exclusieve Reveal Party onthult drie nieuwe ‘Masked Singers’: maak kennis met Soaperstar, Groot Licht en Champignon

  Exclusiever dan exclusief. Dat was de party die zaterdagavond losbarstte op La Riva in Antwerpen en waar enkel de beau monde van de Vlaamse influencers een uitnodiging voor kreeg. Het glamoureuze feest werd georganiseerd door Soaperstar, een nieuwe figuur uit ‘The Masked Singer’ die doordrongen is van soapy diva vibes. Soaperstar bracht ook twee vrienden mee: Groot Licht en Champignon. De drie Masked Singers proefden er samen met hun genodigden van bubbly hapjes, dronken cocktails à volonté, performden op het podium en maakten tijd voor selfies.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijkheid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”
  PREMIUM
  TV
  7

  GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijk­heid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”

  In de driedelige Eén-reeks ‘Dagen zonder broer’ onderzoekt Jeroen Meus (44) hoe hij moet omgaan met het verlies van z’n broer Wim, die eind 2021 stierf aan kanker. De tv-kok lucht z'n hart zonder gêne en gaat ook te rade bij rouwgenoten, die net als hem een zware mentale klap kregen. Aan emotie geen gebrek dus, maar kwam alles ook oprecht en integer over op tv? En was het eindresultaat niet te zwaarmoedig? De 91-jarige Maria zorgde in de eerste aflevering alvast voor een glimlach. “Ik zou graag nog eens een koe melken.”