Juryleden Wim Vanlessen, Joffrey Anane, Joanna Leunis en Jan Kooijman.
Volledig scherm
Juryleden Wim Vanlessen, Joffrey Anane, Joanna Leunis en Jan Kooijman. © Play4

Twee nieuwe gezichten in jury van ‘Dancing With The Stars’

TVDe ‘Dancing With The Stars’-jury telt dit seizoen twee nieuwe gezichten. Gevierd balletdanser Wim Vanlessen (44) en choreograaf Joffrey Anane (29) vervoegen oudgedienden Joanna Leunis (40) en Jan Koojman (40). Davy Brocatus (49) en acteur Sam Louwyck (55) zijn niet langer van de partij.

2 reacties

 • Bea touzine

  1 jaar geleden
  Leuke programma moet niet altijd om perfectie gaan plezier is belangrijkste!!
 • Didi Bellens

  1 jaar geleden
  Dit is een jury dat er geen ballen van kent. Dat ze eerst eens poolshoogte nemen van "Strictly come dancing" op BBC-dat is pas kwaliteit ten top. Hier mogen en kunnen die Belgen met niets en ook helemaal niet aan tippen. Ik kijk zelfs niet naar zo'n programma waar ook favoritisme aan vast hangt. En dan spreken we nog niet van de presentatoren enz enz. Niets waard dit programma.
 1. Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdomme, een beer!”
  TV

  Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdom­me, een beer!”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika kon de familie Gooris al heel wat van hun bucketlist afvinken. Maar voor Sam prijkt er nog één ding bovenaan zijn lijst: een beer in het wild zien. Wanneer Shania plots tijdens de autorit van San Francisco naar Quincy, een bruine beer spot, kan Sam zijn geluk niet op. “Een beer, recht voor u!” Hij kan zijn ogen niet geloven en laat al snel zijn tranen van geluk de vrije loop. “Hoe fantastisch was dat?”
 2. Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfabriek: "Ik heb veel kinderdromen stukgemaakt”
  PREMIUM
  TV

  Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfa­briek: "Ik heb veel kinderdro­men stukge­maakt”

  Langzaam maar zeker nadert het einde van ‘#LikeMe’, de razend populaire Ketnetreeks die Nederlandse muziek weer hip maakte en de carrière van sterren als Camille Dhont en Pommelien Thijs definitief lanceerde. En zeggen dat er aanvankelijk niet echt veel interesse was in het hersenspinsel van bedenker Thomas Van Goethem. “‘Fuck, we hebben onze kans verkeken’, dacht ik toen het stil bleef”, klinkt het in De Morgen.