De spanning was ook tijdens de tweede studioshow van ‘K2 zoekt K3' te snijden.
Volledig scherm
De spanning was ook tijdens de tweede studioshow van ‘K2 zoekt K3' te snijden. © VTM

Twee nieuwe afvallers en tranen na het Golden Ticket: dit was de tweede studioshow van ‘K2 zoekt K3'

TVNa de spannende eerste show van afgelopen week waren de 10 resterende kandidaten van ‘K2 zoekt K3' vanavond helemaal klaar het vervolg. Tijdens de tweede studioshow stonden er weer heel wat indrukwekkende acts op de planning, al moest er ook weer afscheid genomen worden van sommige talenten. Wie moest naar huis? En wie kreeg wél een ticket naar de volgende ronde? 

15 reacties

 • Katrien De Wint

  3 maanden geleden
  Ik denk dat velen ook terecht in Amy de beste kandidaat zien, knappe looks, sterke stem, al wat showbizz/media-ervaring als voormalig Miss Limburg en dus zo gemaakt om tussen Hanne en Marthe te staan. Maar K3 is na Josje en Klaasje een echt BENE-product geworden, niet zuiver Belgisch meer dus gaat men toch een Nederlands meisje eraan toevoegen voor de commercialiteit en populariteit te behouden in Nederland? Dan heeft Julia als haar prestaties navenant zijn waarschijnlijk nu de beste papieren.
 • Freddy Madou

  3 maanden geleden
  Waarom al die Nederlandse kandidaten k3 is toch Belgisch, zend anders deze programma uit op de Nederlandse tv dan zijn we in 1 keer ook verlost van die Gordon en Ingeborg wat is me dat zeg, kinderprogramma op en top in prime time.
 • Gerard Braeckmans

  3 maanden geleden
  Aan de reacties te zien lijkt het wel een volwassenen^rogramma. Mensen, dit is voor kinderen! Gezongen door grote kinderen.
 • mats nijsten

  3 maanden geleden
  Als Remi er ooit uitligt moet hij samen met Giana en Dirk een groep begginnen.
 • Liesbeth Cuppens

  3 maanden geleden
  Het moet duidelijk een blondine worden. Ik heb de indruk dat men al lang weet wie de nieuwe K 3 wordt, maar show moet er zijn. De zang van de kandidaten is van verschillend niveau en toch steeds haalt men dezelfde terug, beste opvoering of niet. Wanneer Studio 100 geloofwaardig wil blijven, kiezen ze de kandidaat met de beste zangkwaliteiten zonder daarbij te kijken naar de haarkleur. Ze prediken verdraagzaamheid en diversiteit, nu nog verandering toelaten.
 1. INTERVIEW. Gordon: “Ik heb in mijn leven meer piemels gezien dan dat ik riet op mijn dak heb”
  PREMIUM
  Showbizz

  INTERVIEW. Gordon: “Ik heb in mijn leven meer piemels gezien dan dat ik riet op mijn dak heb”

  Als Gordon Heuckeroth (53) in de studioshows van ‘K2 zoekt K3' zit, komt hij tegenwoordig overgevlogen uit Dubai. De zanger werd in 2020 namelijk overvallen in zijn eigen huis in Nederland, een traumatische ervaring die hij onder de zon en de wolkenkrabbers wil afschudden. Hij is 53 en het leven heeft hem zo veerkrachtig als een trampoline gemaakt. Ook in de liefde. “Met mijn nieuwe vriend zit het helemaal goed. En dan maakt al de rest van de wereld me echt niks uit.” Dat vertelde Gordon ons acht dagen geleden. Intussen is de relatie voorbij.