'Peppa Pig' introduceert een gezin met twee mama's.
Volledig scherm
'Peppa Pig' introduceert een gezin met twee mama's. © Channel 5

Twee jaar na succesvolle petitie: ‘Peppa Pig’ introduceert voor het eerst een gezin met twee mama’s

TVHet geliefde kinderprogramma ‘Peppa Pig’ maakt vooruitgang. Het biggetje Peppa en haar vriendjes introduceren geen klassiek ‘mama en papa’-verhaal, maar een gezin met twee mama’s. Het beeld is een duidelijk antwoord op de petitie die twee jaar geleden 25.000 keer werd ondertekend.

3 reacties

 • Dean Laerte

  3 maanden geleden
  Het is zeker ok om te zijn wie je bent. Maar kinderen op een zeer beïnvloedbare leeftijd proberen te hersenspoelen is er ver over. Het is de natuur, maar als dieren homoseksueel gedrag vertonen dan word dit als afwijkend gedrag bestempeld. Waarom moet dit bij mensen anders zijn?
 • Pieter-Jan Poortmans

  3 maanden geleden
  25000 van hoe groot aantal wereldwijde kijkers?
 • nicky vandee

  3 maanden geleden
  Toch leuk voor de kids
 1. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.