Spitting Image
Volledig scherm
Spitting Image © Vier

TV TIPS. De poppen gaan weer aan het dansen en drie vrouwen gaan de moordlustig toer op

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

 1. “Als hij hier niet binnen vijf seconden staat, dan gaan we uit elkaar”: James Cooke speelt opvallend spelletje met vriend Dorian
  Play
  TV

  “Als hij hier niet binnen vijf seconden staat, dan gaan we uit elkaar”: James Cooke speelt opvallend spelletje met vriend Dorian

  Je kan gerust zeggen dat het geduld van James Cooke serieus op de proef gesteld wordt. Eerst was het wachten op een huwelijksaanzoek van zijn vriend Dorian, nu op het moment waarop de coronamaatregelen genoeg versoepeld zijn om een trouwfeest te kunnen geven. Maar James en geduld? Dat is geen ideale combinatie, zo blijkt tijdens ‘De Slimste Mens’. Dorian krijgt welgeteld vijf seconden om te doen wat Cooke zegt, “en anders is het gedaan!”
 2. Tranen van ontgoocheling en “te weinig sportvragen”: de hoogtepunten van aflevering 31 van ‘De Slimste Mens’
  tv

  Tranen van ontgooche­ling en “te weinig sportvra­gen”: de hoogtepun­ten van aflevering 31 van ‘De Slimste Mens’

  Natuurlijk kan het niet alle dagen feest zijn in ‘De Slimste Mens’-barak, maar na de ronduit wervelende en uitstekende recordaflevering van dinsdag, was het nu toch een mager soepje. Met aan het einde wel een emotioneel moment toen actrice Jennifer Heylen, dinsdag nog de triomfantelijke nieuwe recordhoudster, met tranen in de ogen haar verlies verbeet. Enkel Wesley Sonck kon voluit lachen. Hij doet beter dan zijn ‘Container Cup’-kompaan Pedro Elias.
 1. Wint de Turkse of de vegetarische keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’
  Play
  TV

  Wint de Turkse of de vegetari­sche keuken? Wij wikken en wegen de finalisten van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

  50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen.
 1. Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"
  Play

  Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"