Tijdens de lockdownperiodes stond de televisie gemiddeld zeven uur per dag aan, blijkt uit een analyse van Telenet. Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Tijdens de lockdownperiodes stond de televisie gemiddeld zeven uur per dag aan, blijkt uit een analyse van Telenet. Illustratiebeeld. © Thinkstock

Tv’s draaien overuren tijdens coronapandemie: gemiddeld 7 uur per dag aan tijdens lockdown

Door de coronapandemie draaien televisies overuren. Tijdens de lockdownperiodes stond de buis gemiddeld zeven uur per dag aan, blijkt uit een analyse van telecomoperator Telenet bij zijn 1,8 miljoen televisieklanten.

4 reacties

 • Jeanne Helsen

  1 maand geleden
  Ik heb het gisterenavond eens gemeten bij chicago fire. 50 % van de tijd was het reclame of trailers. Blokjes van soms maar 9 minuten film. Het is gewoonweg ergerlijk en er is niet naar te kijken, niet moeilijk dat meer en meer kijkers overstappen naar netflix. Ik vraag me af of dat wel mag, zoveel reclame. op de duur is het echt anti reclame. zo vaak dezelfde, di huisstofmijt die kennen we ondertussen al wel
 • Tine Van Kerckhoven

  1 maand geleden
  Tja, als beide ouders moeten werken met een jong kind in huis, is het op de duur de enige oplossing om de tv regelmatig op te zetten wil je je werk gedaan krijgen. Wij zijn daar geen voorstander van maar na enkele weken lockdown kan het gewoon niet meer anders.
 • edmond scheurs

  1 maand geleden
  Gelukkig zijn er goede programma's overdag ,zoals heel veel reclame en herhalingen van herhalingen , zeker ook interessant zijn de films van de jaren '50 en'60 ,ook wat in het artikel niet vermeld staat dat het elektriek verbruik ook de hoogte in gaat .
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Hier ook. Mijn tv staat bijna constant aan. Voortdurend Netflix of Playstation. Na deze lockdown zal ik waarschijnlijk een nieuwe moeten kopen, want hij gaat aan zijn maximaal aantal speeluren komen.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie