© Sofie Silbermann
Volledig scherm
© © Sofie Silbermann

Tv-recensie: 'Van Algemeen Nut' (Eén) ★★ ☆☆☆

TVHet is de afgelopen jaren stillekes geweest rond Steven Van Herreweghe. Zes jaar na zijn vertrek naar VIER, keerde het Kuifje van de openbare omroep gisteren terug naar het huis van vertrouwen. Om oude kijkcijferrecords te breken. Al moet dat laatste nog blijken. Eén ding is wel zeker: de ‘terugbeweging’ werkt het beste voor Van Herreweghe.

20 reacties

 • Frank Louman

  5 jaar geleden
  Peter Nols , uw commentaar heeft een intellectuele waarde van nul. Terug naar de papschool maat.
 • Peter Nols

  5 jaar geleden
  Je moet toch wel van het niveau nva-kiezer zijn om zo'n programma te willen zien en het dan ook nog goed te vinden ook, arm dom Vlaanderen, vele van die kijkers zouden zelfs niet meer slagen in de kleuterklas.
 • pol declercq

  5 jaar geleden
  leuk programma. kijk zeker verder. verdient 4*
 • Frank Masui

  5 jaar geleden
  Eindelijk eens een top film op zaterdag maar nee als stunt gaan ze hem vervangen. Om die ouwe plezier te doen die toch al om negen uur in zijn bed ligt.
 • Gino Trubbels

  5 jaar geleden
  Leuke 1e uitzending. Vervolg afwachten.
 1. Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”
  TV

  Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”

  Dé vraag die heel Vlaanderen in de ban houdt: welke bekende koppen zitten verstopt in de pakken van ‘The Masked Singer’? Er zijn intussen al een aantal sterren ontmaskerd, maar speurder Bart Cannaerts komt nu toch met een wel heel bijzondere onthulling op de proppen in de podcast ‘Achter de schermen’. “Er is nog altijd één pak bij, waarvan ik de naam nog nergens heb gezien. En dat is een mega A-lister", verklapt hij. “De bekendste persoon die er nu nog in zit, is nog niet geraden of zelfs vernoemd.”
 2. Kate Ryan openhartig over eetstoornis in ‘Viva La Feta’: “In Polen ben ik ingestort. Ik kon niet meer op mijn benen staan”
  PREMIUM
  TV

  Kate Ryan openhartig over eetstoor­nis in ‘Viva La Feta’: “In Polen ben ik ingestort. Ik kon niet meer op mijn benen staan”

  Ontwapenende televisie vanavond in ‘Viva La Feta’. Gastheren Otto-Jan Ham (44) en Jani Kazaltzis (43) ontvangen niemand minder dan Kate Ryan (42). De Kempische wereldster toont zich van haar meest kwetsbare kant, en blikt in het programma terug op de meest moeilijke periode uit haar bestaan. “Door niet te eten herwon ik een soort controle over mijn leven. Maar na een optreden in Polen ben ik ingestort. Ik kon niet meer op mijn benen staan. Ik was té mager, at niet.”
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.