© VRT
Volledig scherm
© © VRT

Tv-recensie: 'Op de man af' (Eén) ★★★☆☆

4 reacties

 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Bwaa, niet slecht. Maar wat is de bedoeling van die twee coaches die hun nutteloze functie dan ook nog eens veel te serieus nemen? Aan de Jimmy te zien moest je daar toch niet echt in goede conditie voor zijn. Ik heb dus goed gelachen met de fitness - en reactie oefeningen van Saartje. Maar we zullen de volgende afleveringen afwachten.
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Als je geld moet verdienen met een 'battle of the sexes' ben je laag gevallen. Ieder heeft talenten. Er zijn mannen die sterk zijn in 'meestal door vrouwen' en er zijn vrouwen die het onderspit delven voor krak dezelfde taken.
 • Patrick morel

  5 jaar geleden
  Iedere zender heeft zijn kliekje dat je altijd terug ziet, tot vervelens toe, een reden om niet te kijken voor mij.
 • Alfons Verbist

  5 jaar geleden
  Recensie : 1 1/2 * Vervelend dat altijd dezelfde personages worden opgevist. Kan mogelijk boeiender met minder bekende of onbekende personen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. “Zijn relatiebreuk stond hier in alle showbizzbladen”: waarom Nederland smelt voor Tom Waes
  PREMIUM
  TV

  “Zijn relatie­breuk stond hier in alle showbizz­bla­den”: waarom Nederland smelt voor Tom Waes

  Nederland zwijmelt voor Tom Waes (54). Nadat eerder ‘Undercover’ en ‘Reizen Waes’ een groot succes waren, nestelt onze landgenoot zich er nu ook met ‘Het verhaal van Vlaanderen’ in miljoenen harten. “Eerlijk,” klinkt het bij de gerenommeerde tv-recensente Angela De Jong, “dat wordt in Nederland enkel uitgezonden omdat hij het presenteert.” Waarom is de oer-Vlaamse Waes zo populair bij onze noorderburen? Naast zijn charmes heeft hij een paar bijzondere wapens, zo blijkt. “Toen Tom en zijn vriendin uit elkaar gingen, stond dat hier in alle grote showbizzmagazines.”