Angela de Jong is een Nederlandse journaliste, televisierecensente en columniste.
Volledig scherm
Angela de Jong is een Nederlandse journaliste, televisierecensente en columniste. © ROBIN UTRECHT

TV-recensent Angela De Jong: “Beerput in Nederlandse showbizz gaat al langer open”

‘The Voice of Holland’ wordt voorlopig opgeschort in Nederland na meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. De bekende televisierecensente Angela de Jong verwacht dat er nog meer verhalen naar buiten zullen komen. Dat zei de Jong aan HLN LIVE.

3 reacties

 • bernard vermeulen

  4 maanden geleden
  Ik denk dat ook Belgie beerputten heeft, en vind al die idool, voice, talent programma's wel leuk maar altijd met mijn bedenkingen, het begint al in de selectie hoe selectief is die?
 • Frank De Rycke

  4 maanden geleden
  En waar is er geen beerput ? Als zelfs onze beleidsmensen liegen over al die grondverontreinigingen zit er veel meer achter !
 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  Is er in Vlaanderen een beerput?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.