Drie Belgische en drie Nederlandse koppels kunnen in het 'Paradijs van de Vrije Liefde' ontdekken of het gras groener is aan de andere kant. "Als het onderwerp uit de taboesfeer gehaald wordt, is onze missie geslaagd."
Volledig scherm
PREMIUM
Drie Belgische en drie Nederlandse koppels kunnen in het 'Paradijs van de Vrije Liefde' ontdekken of het gras groener is aan de andere kant. "Als het onderwerp uit de taboesfeer gehaald wordt, is onze missie geslaagd." © VTM2

Tv-programma ‘Free Love Paradise’ nu al spraakmakend: “Altijd die ene partner: voor velen is dat niet meer van deze tijd”

TVVergeet 'Temptation Island' en 'Love Island', het nagelnieuwe 'Free Love Paradise' gaat nog een stap verder: is het in die eerste twee programma's altijd maar afwachten of er overspel van komt, dan is het in dit 'Paradijs van de Vrije Liefde' ronduit de bedoeling. "We hebben de zes koppels nooit gedwongen om vreemd te gaan", zegt seksuologe Chloé De Bie (31). "Maar we hebben hun wel ruimschoots de mogelijkheid geboden."

 1. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"

 2. Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijkste van alle beren"
  Play

  Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijk­ste van alle beren"