Gordon Ramsey
Volledig scherm
Gordon Ramsey © anp

Tv-kok Gordon Ramsey maakt culinair reisprogramma

Gordon Ramsay (51) gaat voor National Geographic een programma maken waarin hij over de hele wereld op zoek gaat naar de lokale eetcultuur. In Gordon Ramsay: Uncharted gaat de Brit ook in iedere aflevering een culinaire uitdaging aan waarbij hij het opneemt tegen de lokale bevolking. Dat maakte de zender woensdag bekend.

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  3 jaar geleden
  Gaat hij in India en Bangladesh de keukens testen?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Arthur krijgt black-out in ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters snelt hem te hulp: “Mijn mama dacht dat het in scène was gezet”
  TV

  Arthur krijgt black-out in ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters snelt hem te hulp: “Mijn mama dacht dat het in scène was gezet”

  Arthur Tilkins (23) uit het Limburgse Gingelom wordt vanavond helemaal geveld door plankenkoorts in ‘Belgium’s Got Talent’. De singer-songwriter is grote fan van Bart Peeters en brengt een eigen nummer. Maar na drie zinnen krijgt Arthur een black-out. Gelukkig snelt zijn grote idool hem te hulp. “Enerzijds gaf me dat nog meer stress, maar anderzijds gaf hij mij op dat moment raad waar ik nooit zelf op zou gekomen zijn.”